Google+

O americanca a obtinut castig de cauza dupa ce s-a judecat cu politie pentru un caz bizar. Femeia i-a luat telefonul fiicei sale, pentru a o pedepsi, insa a fost acuzata de furt - VIDEO

O americanca a obtinut castig de cauza dupa ce s-a judecat cu politie pentru un caz bizar. Femeia i-a luat telefonul fiicei sale, pentru a o pedepsi, insa a fost acuzata de furt - VIDEO
Embed:

O americanca a obtinut castig de cauza dupa ce s-a judecat cu politie pentru un caz bizar. Femeia a fost retinuta pentru ca i-a luat telefonul fiicei sale in varsta de 15 ani si s-a pomenit acuzata de… furt. Ea a fost luata pe sus de oamenii legii de acasa, de langa bebelusul ei de patru luni.

 

Femeia i-a luat telefonul fiicei sale de 15 ani pentru a o pedepsi dupa ce aceasta ar fi facut o boroboata la scoala. Fostul ei sot care ii daruise fiicei dispozitivul de Craciun, a acuzat-o de furt si a denuntat cazul la politie.

 

Jodie MAY, FEMEIA ACUZATA DE FURT:“Eu cred ca este ridicol. Nu-mi vine sa cred ca am trecut prin asa ceva.”

 

 Femeia era acasa cu fetita sa de patru luni cand un agent al politiei a sunat la usa. Acesta i-a prezentat acuzatiile, spunanu-i ca trebuie sa o aresteze. Femeia a rugat sa fie lasata sa se prezinte mai tarziu la politie pe motiv ca are de alaptat bebelusul, dar agentul nu s-a lasat induplecat si i-a pus catusele.

 

A fost eliberata dupa ce a stat doua ore dupa gratii si a achitat o cautiune de 200 de dolari. 

 

Jodie MAY, FEMEIA ACUZATA DE FURT: “Eu vreau sa mi se spuna de ce s-a ajuns atat de departe si cum sa ajuns la asta.”

 

Femeia a cerut lamuriri de la superiorii politistului care au arestat-o, acestia insa au spus ca agentul a actionat conform legii. Judecatorul care a analizat cazul ei a decis sa o scape de acuzatii. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn