Ernest Airlines isi intrerupe temporar, din 8 octombrie, operatiunile in Romania, urmand sa le reia in primavara anului 2019, cu mai multe destinatii din Italia spre Romania, a anuntat compania.

Publicat:11.09.2018, 08:25
Compania aeriana italiana si-a lansat operatiunile în iunie 2018, odata cu anuntarea zborurilor directe Bucuresti - Verona, Bucuresti - Genova si Iasi - Verona, Iasi - Cuneo.
Începând cu data de 8 octombrie 2018, Ernest Airlines a decis sa îsi întrerupa temporar toate zborurile în România pâna la finalul lunii martie 2019.

"Decizia se datoreaza unui plan de îmbunatatire pentru piata din România, dar si pentru piete din Europa, care include extinderea flotei cu patru noi aeronave - toate A320, pâna în aprilie 2019. Rutele existente se vor pastra, dar se vor adauga altele noi", informeaza sursa compania într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, în special pentru publicul din România, în aceasta perioada Ernest Airlines are în plan lansarea site-ului în varianta româna, un call center dedicat, o aplicatie mobila si check-in online.
"Suntem multumiti de lansarea rutelor Italia - România din aceasta vara si ne dorim sa venim mai bine în întâmpinarea nevoilor pasagerilor nostri. Asa ca, începând cu primavara 2019, pasagerii nostri vor beneficia de îmbunatatire la nivelul serviciilor si noi rute. Noile conexiuni cu orase din Italia vor fi anuntate înainte deschiderii vânzarilor de bilete din vara anului 2019. Cele patru rute existente cu 10 zboruri saptamânale se vor relua din primavara', a declarat Davide Strinna, Country Manager România si Ucraina. Pasagerii care au achizitionat biletele vor primi rambusare totala.
"Toti pasagerii vor fi informati prin intermediul email-ului si vor fi contactati de catre agentii Ernest Airlines din call center", dau asigurari reprezentantii companiei.