Google+

O furtuna de zapada a creat haos in mai multe state americane. In Illinois si Michigan s-au produs accidente in lant - VIDEO

O furtuna de zapada a creat haos in mai multe state americane. In Illinois si Michigan s-au produs accidente in lant - VIDEO
Embed:

O furtuna de zapada a creat haos in mai multe state americane. In Illinois si Michigan ninge de cateva zile, iar din cauza ghetusului de pe strazi s-au produs accidente in lant. Cel putin doi oameni si-au pierdut viata.


Furtuna a afectat cea mai mare parte a statelor Wisconsin si Illinois. In Michigan, aproape 40 de vehicule au fost implicate intr-un accident in lant. Carambolul s-a produs in doar cateva minute, pe o ninsoare abundenta.

 

In timp ce o echipa de salvare incerca sa evacueze un camion ajuns in sant, masinile care veneau din urma n-au putut opri la timp, au derapat si s-au lovit unele dupa altele. Autoritatile au scos pe sosele utilajele pentru a evacua zapada. Unii localnici insa nu au asteptat sa le curete cineva trotuarele si au pus mana pe lopeti. 

 

”Asa e viata in Michigan!”

 

Din cauza vremii rele, traficul aerian pe doua aeroporturi din Chicago a avut de suferit – peste o mie de curse au fost anulate sau au avut intarzieri. Zilele trecute, ghetusul de pe strazi a provocat doua accidente in lant in statele Iowa si Missouri. Doi oameni si-au pierdut viata. Ninsoarea i-a bucurat insa pe copii, care au iesit la sanius.

 

”Copiii abia asteptau sa iasa astazi afara, pentru ca e prima ninsoare adevarata din aceasta iarna.”

 

 Potrivit meteorologilor, va continua sa ninga si in zilele urmatoare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn