Google+

Opt barbati s-au sinucis dupa ce au fost expusi online. Ipostazele in care au aparut

Cel putin 8 barbati s-au sinucis in Marea Britanie dupa ce au fost dati in vileag de asa numitii vanatori de pedofili, relateaza Mirror.

 

Unii dintre ei s-au sinucis la câteva zile după ce online au apărut filmaţi în ipostaze compromiţătoare cu minori iar identităţile le-au fost dezvăluite.

 

Investigaţiile au fost făcute de BBC care a descoperit cel puţin 8 cazuri de pedofili care şi-au pus capăt zilelor în Marea Britanie după ce identităţile lor au fost făcute publice online în ultimii ani. 

 

Membrii comunităţilor de vânători de pedofili îşi dau identităţi false, prezentându-se în discuţiile de pe Internet drept copii sau adolescenţi şi se lasa agăţaţi de pedofili. Ulterior, ei merg la întâlniri cu aceştia şi au loc confruntări în timpul cărora pedofilii sunt înregistraţi iar imaginile difuzate pe Internet.

 

După publicarea unor astfel de filmări în care erau ”făcute de ruşine” cel puţin 8 persoane s-au sinucis. 

 

Fiica unui bărbat care şi-a pus capăt zilelor după un astfel de episod crede că astfel de grupuri nu fac decât să împiedice justiţia. Multe rude rămân cu întrebări fără răspuns, dacă bărbaţii respectivi erau sau nu pedofili. 

 

Sunt cazuri în care poliţia colaborează cu astfel de  comunităţi, şi sunt situaţii în care acestea sunt descurajate să facă pe justiţiarele pe cont propriu. 

 

Şi un român stabilit in Irlanda a fost confruntat în toamna lui 2018 de o asociaţie care luptă contra prădătorilor sexuali.

 

Individul în varstă de 29 de ani este acuzat că racola minore online prin intermediul unor aplicaţii mobile. O reprezentantă a asociaţiei s-a dus la uşa lui pentru a-l confrunta şi a transmis LIVE pe Facebook momentul în care i se cere socoteală pentru acţiunile sale.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn