Cel putin 8 barbati s-au sinucis in Marea Britanie dupa ce au fost dati in vileag de asa numitii vanatori de pedofili, relateaza Mirror.

Publicat:09.01.2019, 14:41

Unii dintre ei s-au sinucis la câteva zile dupa ce online au aparut filmati în ipostaze compromitatoare cu minori iar identitatile le-au fost dezvaluite.

Investigatiile au fost facute de BBC care a descoperit cel putin 8 cazuri de pedofili care si-au pus capat zilelor în Marea Britanie dupa ce identitatile lor au fost facute publice online în ultimii ani. 

Membrii comunitatilor de vânatori de pedofili îsi dau identitati false, prezentându-se în discutiile de pe Internet drept copii sau adolescenti si se lasa agatati de pedofili. Ulterior, ei merg la întâlniri cu acestia si au loc confruntari în timpul carora pedofilii sunt înregistrati iar imaginile difuzate pe Internet.

Dupa publicarea unor astfel de filmari în care erau ”facute de rusine” cel putin 8 persoane s-au sinucis. 

Fiica unui barbat care si-a pus capat zilelor dupa un astfel de episod crede ca astfel de grupuri nu fac decât sa împiedice justitia. Multe rude ramân cu întrebari fara raspuns, daca barbatii respectivi erau sau nu pedofili. 

Sunt cazuri în care politia colaboreaza cu astfel de  comunitati, si sunt situatii în care acestea sunt descurajate sa faca pe justitiarele pe cont propriu. 

Si un român stabilit in Irlanda a fost confruntat în toamna lui 2018 de o asociatie care lupta contra pradatorilor sexuali.

Individul în varsta de 29 de ani este acuzat ca racola minore online prin intermediul unor aplicatii mobile. O reprezentanta a asociatiei s-a dus la usa lui pentru a-l confrunta si a transmis LIVE pe Facebook momentul în care i se cere socoteala pentru actiunile sale.