Google+

Pakistanul a executat un pedofil in serie, ucigas a opt copii. Reactia tatalui unei fetite violate

Un pedofil un serie şi ucigas a opt copii a fost executat miercuri in Pakistan, dupa ce apelurile sale au fost respinse de justitie, au anuntat oficiali pakistanezi.

 

Mohamed Imran Ali a fost executat prin spânzurare în închisoarea din oraşul Lahore din centrul Pakistanului, în prezenţa lui Amin Ansari, tatăl uneia dintre victime. Violarea şi uciderea fiicei de 7 ani a lui Ansari, Zainab, în luna ianuarie a acestui an, a stârnit un val de indignare la nivel internaţional, relatează Agerpres, citând dpa.

 

Execuţia a avut loc dimineaţa devreme, iar trupul a fost predat familiei bărbatului, a precizat un oficial al închisorii, Muzaffar Awan.

 

Ali a fost arestat la două săptămâni după ce trupul neînsufleţit al lui Zainab a fost găsit la o groapă de gunoi în oraşul Kasur, lângă Lahore, în ianuarie. Potrivit poliţiei, fetiţa a fost violată şi strangulată până a murit. Ali a mărturisit, în timpul interogatoriului, că a agresat sexual şi a ucis alţi şapte copii.

 

Ansari, căruia tribunalul i-a permis să asiste la execuţie, a declarat că se simte satisfăcut după ce l-a văzut pe ucigaşul fiicei sale “murind în mod oribil”. “Am sentimentul că s-a făcut dreptate”, a declarat Ansari pentru televiziunea pakistaneză Geo.

 

Aproape 3.500 de copii sunt agresaţi sexual în Pakistan în fiecare an şi majoritatea autorilor reuşesc să se sustragă legii din cauza complicaţiilor juridice şi sociale, afirmă Gohar Mumtaz de la organizaţia de caritate Sahil, care se ocupă de acest dosar.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn