Google+

Panica pe aeroportul din Frankfurt. Un incendiu izbucnit la remorcherul care transporta o aeronava ce urma sa ajunga in SUA - VIDEO

Panica pe aeroportul din Frankfurt. Un incendiu izbucnit la remorcherul care transporta o aeronava ce urma sa ajunga in SUA - VIDEO
Embed:

Panica pe aeroportul din Frankfurt. Un incendiu izbucnit la remorcherul care transporta o aeronava ce urma sa ajunga in Statele Unite, a anulat cursa si a cauzat probleme respiratorii a cel putin 10 persoane.


Incidentul s-a produs in aceasta dimineata pe aeroportul din Frankfurt. Potrivit autoritatilor aeroportuare, incendiul a izbucnit la remorcherul care transporta spre poarta de plecare un aparat de zbor al companiei aeriene Lufthansa.

 

La bordul avionului, gol in momentul incendiului, urmau sa se imbarce sute de pasageri pentru un zbor spre orasul nord-american Philadelphia. Din cauza fumului si a flacarilor insa, aeronava nu a mai putut sa decoleze.

 

Reprezentantii aeroportului au declarat ca aparatul de zbor a fost puternic deteriorat de fum, flacarile insa au fost stinse la scurt timp. Nicio persoana nu a fost grav ranita. Persoanele ranite usor sunt cele care au incercat sa potoleasca valvataia.

 

Cei 10 angajati ai aeroportului au avut de suferit in urma fumului puternic si au primit ingrijiri medicale de la echipele de interventie, care au sosit mai tarziu. Nu este clar deocamdata de la ce a pornit focul. Incidentul nu a dus la perturbarea traficului aerian.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn