A doua runda de confruntari la Vocea Romaniei s-a dat aseara. Participantii s-au duelat pe scena cu vocile lor puternice si au aratat tot ce-au putut. Asa ca, mentorii au avut o misiune dificila si i-au lasat doar pe cei mai buni in concurs.

Publicat:03.11.2018, 17:18

Spectacolul a inceput cu duelul dintre Sara Chiavegato si Maria Udrea, participante care au ajuns in echipa Andrei. Ambele au impresionat cu voci puternice, dar Sara a obtinut un loc in etapa urmatoare. 

Daria Tanase si Maria Pop au facut scena sa vibreze, iar spectatorii au izbucnit in aplauze. Tudor Chirila le-a tinut pumnii pe parcursul evolutiei, iar dupa ce s-a incheiat, si-a anuntat decizia. 

Iar moldoveanca Irina Rimes i-a dat o sansa Gabrielei Munteanu sa lupte pentru marele trofeu. S-a confruntat pe scena impreuna cu Eduard Malareu si a dat dovada de o voce speciala.

Mihnea Vilceanu si Letitia Roman au oferit un moment unic la Vocea Romaniei, iar fiecare a incercat sa-i demonstreze lui Smiley ca are talent. Letitia a fost mai convingatoare. 

Alti trei concurenti s-au duelat pe scena si, intr-un final, au obtinut un loc in etapa urmatoare. Printre ei Elena Hasna si Luciana Raducanu. 

...dar si Sorina Bica, care a tinut cont de sfaturile mentorului sau si a aratat tot ce poate pe scena.  

Cum vor evolua lucrurile si cine va ramane in concurs vedeti vinerea viitoare la Vocea Romaniei.