Un caine din Paradise, California, care a supravietuit incendiilor de vegetaţie devastatoare a aşteptat timp de o luna ca stapanii lui sa se intoarca dupa el.

Publicat:09.12.2018, 10:57

Madison a fost lasat în urma pentru ca stapânii lui au evacuat de urgenţa locuinţa atunci când incendiul Camp Fire a început sa se raspândeasca cu repeziciune.

Conform FOX News, o femeie a contactat un centru de salvare a animalelor şi a cerut ajutor pentru a-şi gasi câinele. O angajata a mers la ruinele locuinţei şi l-a gasit pe Madison aşteptând cuminte. I-a lasat apa şi mâncare pâna când stapâna lui a putut veni sa-l recupereze, dupa cum a relatat pe Facebook centrul K9 Paw Print Rescue.

”A ramas sa protejeze ce mai ramasese din casa şi nu a renunţat la oamenii sai. Trebuie sa fi fost o luna foarte lunga pentru el”, a transmis centrul.

De asemenea, Madison s-a reîntâlnit şi cu fratele sau, Miguel, care fusese dus la un adapost pentru animale la scurt timp dupa izbucnirea incendiilor.

Peste 50.000 de oameni din oraşul Paradise şi alte doua localitaţi învecinate au fost evacuaţi din calea incendiului care a izbucnit pe 8 noiembrie.

Sursa: Fox News