Google+

Premiera in Rusia. Cum a aparut la televiziunea de stat una dintre fiicele lui Vladimir Putin - FOTO

Femeia despre care presa din Rusia scrie ca este fiica lui Vladimir Putin a aparut la televiziunea de stat rusa, reprezentand clatinarea unui adevarat tabu in ultimii 20 de ani, scrie New York Times.

Katerina Tikhonova, femeia despre care presa rusă susţine că este fiica lui Vladimir Putin, deşi liderul rus nu a recunoscut-o niciodată public, a apărut în premieră la televiziunea de stat săptămâna trecută.

 

În timpul interviului, Katerina, descrisă ca directorul unui Institut de Cercetare din Rusia - Innopraktika - a oferit explicaţii în legătură cu o tehnologie de controlare a impulsurilor electrice din creierul uman. Reuters a scris că acest institut este finanţat de compania de stat Rosneft.

 

Apariţia ei sugerează potrivit sursei citate o relaxare din partea lui Vladimir Putin în ceea ce priveşte prezenţa familiei sale în viaţa publică, dar şi un potenţial rol public pentru familia prezidenţială.

 

Familia lui Putin reprezintă un tabu pentru presa din Rusia. Putin care a vorbit cu afecţiune despre cele două fiice ale sale şi a admis anul trecut că a devenit bunic, a explicat că nu a vrut ca identităţile lor să fie făcute publice pentru ca ele dă ducă o viaţă normală.

 

Ambele fiice ale lui Vladimir Putin din căsnicia liderului rus cu Lyudmila, care a luat sfârşit în 2013, trăiesc sub nume de familie diferite de cel al tatălui, potrivit presei ruse. Unele relatări au sugerat că Putin ar mai avea o fiică dintr-o altă relaţie, lucru pe care Kremlinul l-a negat vehement, potrivit BBC.

 

Kremlinul niciodată nu comentează despre Katerina sau cealaltă fiică, Maria, care ar fi căsătorită cu un om de afaceri olandez. Putin a spus în trecut despre fiicele lui: „Nu au fost niciodată copii staruri, niciodată nu s-au bucurat de lumina reflectoarelor. Ele doar îşi trăiesc viaţa. Sunt mândru de ele.”

 

Katerina Tikhonova a fost măritată cu Kirill Shamalov, un investitor rus care a ridicat semne de întrebare în legătură cu un posibil conflict de interese după ce un fond de pensii de stat a oferit un împrumut controversat către compania Sibur, parţial deţinută de el. Ulterior au apărut informaţii în presa rusă că cei doi au divorţat.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn