Google+

Prima declaratie a tanarului care a intrat cu masina in oameni, in Braila. Ce explicatie a dat

Tanarul care a secerat cu masina 9 oameni in Braila si a injunghiat inca unul a ajuns in fata anchetatorilor si a dat prima declaratie.

 

El le-a spus luni anchetatorilor că îşi regretă fapta şi că nu îşi mai aminteşte decât fragmente. Procurorii au obţinut arestarea lui, pentru tentativă de omor calificat şi tâlhărie.

 

Tatăl lui susţine însă că ar fi fost şi drogat - de cineva din anturajul său - şi nu doar băut. Suspectul era cunoscut în Brăila ca o persoană violentă şi fusese condamnat în trecut pentru lovire.

 

Escortat de doi poliţişti, tânărul de 20 de ani a intrat în grabă în sediul Parchetului din Brăila şi nu a vrut să spună de ce a lovit la întâmplare cu maşina mai mulţi trecători. Imaginile camerelor de suvraveghere arata - spun anchetatorii - că ar fi dat intenţionat peste victime.

 

Pe şoseaua de centură a Brăilei - într-o zonă unde drumul era drept - suspectul a tras brusc de volan şi a intrat în doi bărbaţi pe de trotuar. Fără să îi pese de răniţi, şi-a continuat cursă nebună.

Două minute mai târziu, ajuns în faţa celui mai mare centru comercial din oraş, tânărul a lovit din nou. Şapte oameni - între care doi copii, de 11 şi respectiv 13 ani - au căzut seceraţi de maşina lui la intrarea în centru. “Vreau să curgă sânge pentru România”, a strigat tânărul apoi.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn