Tanarul de 20 de ani din Braila, care a fost retinut dupa ce a injunghiat un barbat, a strigat mai multe cuvinte de amenintare in timp ce era imobilizat la pamant.

Publicat:11.11.2018, 13:13

”Trebuie sa curga sânge în tara asta!” - a spus barbatul, care era foarte agitat.

”Ai sa plângi!” a mai spus acesta, în timp ce era înconjurat de mai multe persoane.

O persoana a povestit pentru publicatia Obiectiv Braila cum tânarul a încercat de 3 ori sa intre în incinta hipermarketului, însa stâlpii de beton de la intrare i-au încurcat planul care ar fi dus, poate, la moartea unor oameni nevinovati.

Conform sursei citate, doi barbati de la o terasa din apropiere au sarit pe individ, au scos cheile din contactul masinii acestuia si l-au imobilizat pâna la sosirea echipajelor de politie, protejându-l totodata de furia martorilor.

Potrivit IPJ Braila, un tânar de 20 de ani, din Braila, în urma unui conflict avut cu un barbat, în legatura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta în localitatea Cazasu.

Ulterior, tânarul s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului Braila unde a intrat în niste pietoni, si-a continuat deplasarea pâna în parcarea de la mall-ul din oras, unde a intrat într-un grup de persoane.

În total, patru pietoni au fost raniti. Acestia si barbatul înjunghiat au fost transportati la spital.

Agresorul a fost retinut. El se afla acum în custodia politiei.