Google+

Romanca ce s-a aruncat de pe Catedrala Sf. Paul din Londra a lasat 2 mesaje de adio. Ce i-a spus mamei

Lidia Dragescu, studenta din Romania care murit dupa ce s-a aruncat din celebra catedrala Saint Paul din Londra a lasat doua bilete de adio.

 

Unul din mesaje era adresat mamei faţă de care îşi cereiertarecă i-a provocat supărarea, relatează Daily Mail.

 

”Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun. Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul şi de tot prezentul care îmi încarcă mintea. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, vei fi ok. Gândeşte-te la mine că sunt bine acum. Ţi-am spus cât de mult te iubesc. Îmi pare rău, dar trebuia să scap de asta şi nu puteam să aştept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toţi, rămâneţi cu bine şi ne revedem după ce îmbătrâniţi. Aveţi grijă de voi. Vă mulţumesc pentru tot“.

 

Al doilea mesaj a fost adresat celor care urmau să o vadă săvârşind gestul şocant. ”Îmi pare rău că v-am pus să vedeţi o imagine atât de urâtă. Tuturor celor care m-au văzut le spun că îmi pare rău. Oamenii care vizitează acest loc nu vin să vadă un mort. Îmi pare rău că v-am oferit o astfel de privelişte, mergeţi şi fiţi fericiţi şi trăiţi-vă vieţile!“ - a scris Lidia.

 

Incidentul s-a petrecut pe 11 octombrie iar acum familia i-a adus un omagiu emoţionant.

 

”Era cea mai frumoasă persoană din lume. Avea o inimă bună şi pură. Era o studentă remarcabilă si o patinatoare talentată. Frumoasă, inteligentă şi bună”, spune familia ei, într-o declaraţie dată publicităţii de poliţia londoneză.

 

Originară din România, potrivit The Sun, Lidia era stabilită în Essex, studia afacerile în Londra şi era patinatoare pe gheaţă. Lidia a căzut din Whispering Gallery care are un sistem acustic ce permite unei persoane situate la un capăt, să audă şoaptele din celălalt capăt.

 

A căzut de la 30 de metri în faţa turiştilor socaţi, după ce a trecut dincolo de bariera de protecţie, potrivit Daily Mail.

 

Reprezentanţii catedralei s-au declarat profund întristaţi de moartea tinerei, iar poliţia a explicat că nu tratează decesul ca pe un incident suspect.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn