Lidia Dragescu, studenta din Romania care murit dupa ce s-a aruncat din celebra catedrala Saint Paul din Londra a lasat doua bilete de adio.

Publicat:17.10.2017, 07:17

Unul din mesaje era adresat mamei faţa de care îşi cereiertareca i-a provocat supararea, relateaza Daily Mail.

”Mama, îmi pare tare rau ca te-am suparat în felul acesta. Este normal sa fii suparata, dar nu fi trista pentru mine, pentru ca eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun. Am facut asta pentru mine, sa scap. De tot trecutul si de tot prezentul care îmi încarca mintea. Va fi greu fara mine o perioada, dar, dupa ce va trece, vei fi ok. Gândeste-te la mine ca sunt bine acum. Å¢i-am spus cât de mult te iubesc. Îmi pare rau, dar trebuia sa scap de asta si nu puteam sa astept sa vad ce este de partea cealalta. Va iubesc pe toti, ramâneti cu bine si ne revedem dupa ce îmbatrâniti. Aveti grija de voi. Va multumesc pentru tot“.

Al doilea mesaj a fost adresat celor care urmau sa o vada savârşind gestul şocant. ”Îmi pare rau ca v-am pus sa vedeti o imagine atât de urâta. Tuturor celor care m-au vazut le spun ca îmi pare rau. Oamenii care viziteaza acest loc nu vin sa vada un mort. Îmi pare rau ca v-am oferit o astfel de priveliste, mergeti si fiti fericiti si traiti-va vietile!“ - a scris Lidia.

Incidentul s-a petrecut pe 11 octombrie iar acum familia i-a adus un omagiu emoţionant.

”Era cea mai frumoasa persoana din lume. Avea o inima buna şi pura. Era o studenta remarcabila si o patinatoare talentata. Frumoasa, inteligenta şi buna”, spune familia ei, într-o declaraţie data publicitaţii de poliţia londoneza.

Originara din România, potrivit The Sun, Lidia era stabilita în Essex, studia afacerile în Londra şi era patinatoare pe gheaţa. Lidia a cazut din Whispering Gallery care are un sistem acustic ce permite unei persoane situate la un capat, sa auda şoaptele din celalalt capat.

A cazut de la 30 de metri în faţa turiştilor socaţi, dupa ce a trecut dincolo de bariera de protecţie, potrivit Daily Mail.

Reprezentanţii catedralei s-au declarat profund întristaţi de moartea tinerei, iar poliţia a explicat ca nu trateaza decesul ca pe un incident suspect.