Carabinierii au retinut un barbat, italian, suspectat de comiterea unei crime oribile, in urma cu o luna, victima fiind o romanca de 31 de ani. Femeia a fost violata, batuta pana a fost ucisa. Cadavrul a fost ars apoi impreuna cu niste anvelope.

Publicat:16.10.2018, 07:06

Trupul complet carbonizat al Vasilicai a fost descoperit la jumatatea lunii septembrie, la Modena, aşezat între trei anvelope din cauciuc. Ancheta a stabilit ca era decedata înca din data de 30 august. Principalul suspect  - un italian - a fost arestat saptamâna aceasta, relateaza ilrestodelcarlino.it.

Barbatul a comis în trecut acte de violenţa împotriva femeilor. Barbatul a fost identificat în baza unui fragment dintr-un manual şcolar. Pe coperta era scris numele fiicei vitrege a suspectului.

Suspectul este bucatar, în vârsta de peste 40 de ani, din Savignano, provincia Forlì-Cesena. În trecut a fost cercetat pentru viol şi sechestrare de persoane, una din victime fiind o imigranta.

Trupul româncei a fost descoperit într-o o zona izolata şi cunoscuta ca fiind frecventata de prostituate. Vasilica a fost identificata datorita unui şurub intramedular implantat ca urmare a unui accident rutier: ”Sunt doar doua persoane care au beneficiat de astfel de implanturi în Italia”, a declarat comandantul carabinierilor din Modena, Giovanni Balboni.