Google+

Scandal de proportii intre mai multi romi si fortele de securitate intr-o localitate din Rusia. Cearta s-a incheiat cu batai si arestari - VIDEO

Scandal de proportii intre mai multi romi si fortele de securitate intr-o localitate din Rusia. Cearta s-a incheiat cu batai si arestari - VIDEO
Embed:

Un scandal de proportii a izbucnit intre mai multi romi si fortele de securitate intr-o localitate din sudul Rusiei. Totul dupa ce oamenii au incercat sa se conecteze ilegal la o conducta de gaze. Cearta s-a incheiat cu batai si arestari.


Totul a inceput inca acum 2 zile, cand un grup de romi a incercat sa se conecteze ilegal la o conducta de gaze, au facut-o insa gresit, iar astfel in conducta a intrat apa. Astfel, in jur de 400 de locuinte au ramas fara gaz. Cand muncitorii au incercat sa remedieze situatia, romii ar fi intervenit si a inceput o cearta monstru, scrie presa rusa. A doua zi, autoritatile au trimis in zona trupele speciale.

Trupele speciale au intervenit in forta pentru a asigura protectia muncitorilor. Romii se plang ca autoritatile au un comportament ostil fata de ei.


Vrem să fim conectaţi la conducta de gaz ca toţi oamenii normali, să plătim, să fie ca la toţi. Iar ei ne refuză. Unde să plecăm? Iarna ne-au deconectat gazul.”

 

Dupa ce spiritele s-au mai calmat, oamenii au promis ca vor achita pentru gaz si vor fi cinstiti de acum incolo. Acum autoritatile se gandesc cum sa solutioneze problema.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn