Google+

Sinéad O’Connor s-a declarat satula de “oamenii albi dezgustatori”

La doua saptamani de la convertirea la religia musulmana, cantareata irlandeza Sinéad O’Connor a generat din nou controverse dupa ce a postat pe Twitter ca nu mai vrea sa petreaca timp “cu oameni albi dezgustatori”, relateaza Daily Mail.

 

″Îmi pare foarte rău. Ce urmează să spun este atât de rasist, încât nu am crezut niciodată că o pot simţi. Dar sincer, nu mai vreau să mai petrec timp cu oameni albi (dacă aşa sunt numiţi non-musulmanii). Nici măcar pentru un moment, pentru niciun motiv, sunt dezgustători”.

 

Cântăreaţă, în vârstă de 51 de ani, s-a convertit la religia musulmană în urmă cu aproximativ două săptămâni, luând şi numele de Shuhada’ Davitt.

 

Într-o postare ulterioară, ea a adăugat că: “Va fi interesant de văzut dacă Twitter va interzice asta (postarea - n.r.)”.

 

Răspunsul comunităţii a fost unul foarte negativ, cântăreaţa fiind caracterizată drept “ipocrită” sau “rasistă”.

 

“Dacă chiar crezi asta, atunci eşti o jignire pentru Islam, iar eu una nu vreau ca tu să-mi pătezi religia cu acest discurs”, i-a răspuns o persoană de religie musulmană, citată de Daily Mail.

 

 Foto: Sinéad O’Connor convertită la religia musulmană

 


Dea lungul timpului ea a mai stârnit controverse prin ruperea unei fotografii a lui Ioan Paul al II-lea (Suveranul Pontif de la acea dată), prin trimiterea unei solicitări către Papa Francis de a i se emite un certificat de excomunicare şi prin apariţia unor informaţii cu privire la faptul că ar avea o boală mentală.

 

Iar recent, ar fi ameninţat că se sinucide.

Foto: Sinéad O’Connor în timpul unui recital din New York (2014)

 

Sinéad O’Connor este cunoscută preponderent pentru hit-ul din anii ’90 “Nothing Compares to you” şi a fost şi hirotonita preot catolic la sfârşitul anilor ’90 - calitate între timp retrasă.

 

Sursa: Daily Mail


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn