Un dezastru a fost evitat dupa ce un avion de pasageri al companiei aeriene nationale indiene Air India a lovit vineri dimineata un zid inconjurator la aeroportul Trichy din statul Tamil Nadu, in timpul operatiunii de decolare, transmite Xinhua.

Publicat:12.10.2018, 09:26

″Avionul care transporta 136 de persoane, printre care membrii echipajului, a lovit zidul de la marginea aeroportului Trichy. Din fericire, nu exista persoane ranite în acest incident″⁣, a afirmat un reprezentant al Air India, potrivit Agerpres.

Compania aeriana a mentionat ca pilotul si copilotul avionului au fost înlocuiti, aflându-se la dispozitia anchetatorilor indieni.

Canalele de televiziune locale au difuzat imagini cu portiunea distrusa a zidului si au relatat ca o parte a fuselajului avionului a fost afectata.

Administratia aviatiei civile din India a dispus, de asemenea, investigarea incidentului. ″Ancheta va arata cu siguranta cauza accidentului. În urma raportului de ancheta vor fi luate masuri″⁣, a afirmat un reprezentant al institutiei.

Sursa: Agerpres