Google+

Sora lui Meghan Markle, atac dur la adresa Familiei Regale: „Daca tata moare, va fi vina ta”

Samantha Markle a adus, marti, o serie de acuzatii grave la adresa surorii sale vitrege Meghan, ducesa de Sussex, cat si a Familiei Regale a Marii Britanii.Aceasta susţine că membrii Familiei Regale sunt prea ,,reci” şi îi reproşează lui Meghan că, dacă tatăl lor va păţi ceva, ea va fi cea vinovată, din cauză că este prea indiferentă, informează Daily Mail.

 

Samantha a reacţionat pe Twitter, după ce Thomas Markle a declarat pentru TMZ că apariţiile lui din media nu vor înceta până când Meghan îl va include din nou în viaţa sa.

 

„Am tăcut un an, dar presa a stat cu ochii pe mine în fiecare zi, spunând că mă ascund în Mexic ca un pustnic. Aşa că mi-am spus povestea”, a spus Tom Markle pentru TMZ.

 

Femeia în vârstă de 53 de ani a criticat ultima apariţie a  ducilor de Sussex la expoziţia centenară Nelson Mandela din Londra.

 

„Ce zici despre a-ţi onora propriului tată?! Cum poţi să trăieşti şi să te priveşti în oglindă? Destul e destul! Dacă tatăl nostru moare, va fi vina ta, Meg”, a scris sora vitregă ducesei de Sussex, într-o postare pe Twitter.

 

Samantha este mama a trei copii şi scrie o carte despre cum a trăit în umbra lui Meghan Markle. Încă dinaintea nunţii regale, a făcut mai multe afirmaţii deloc plăcute atât pe Twitter, cât şi în cadrul unor interviuri televizate.

 

Aceasta şi-a apărat tatăl după scandalul cu imaginile vândute paparazzilor şi a declarat că nu a primit niciun sprijin din partea Familiei Regale pentru a se apăra de atenţia media de care au avut parte în urma logodnei Prinţului Harry cu Meghan.

 

Potrivit Daily Mail, Familia Regală nu reacţionat la atacurile venite din partea rudelor lui Meghan.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn