Casa barbatului mort in accidentul rutier de langa Calafat, Romania, in urma caruia si-au mai pierdut viata copiii sai si o femeie, a fost jefuita duminica dimineata de persoane ramase deocamdata neidentificate.

Publicat:21.10.2018, 14:09

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, politistii au fost sesizati duminica dimineata cu privire la faptul ca usa locuintei barbatului decedat în accidentul de lânga Calafat a fost fortata si s-a patruns în interior, de unde au fost sustrase bunuri.

Oamenii legii au fost sesizati chiar de catre fratele barbatului decedat. Dupa primele informatii a fost furat un laptop din locuinta respectiva, dar exista posibilitatea sa fie sustrase si alte bunuri, acest aspect urmând sa fie stabilit cu ajutorul rudelor proprietarului locuintei, au precizat reprezentantii IPJ, citati de News.ro.

Politistii au întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Anchetatorii au un cerc de suspecti si fac cercetari pentru identificarea si tragerea la raspundere a autorilor faptei.

Un barbat în vârsta de 47 de ani conducea un autoturism din directia Calafat catre Craiova, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului si a lovit o semiremorca tractata de un autotractor. Acestea erau stationate partial în afara carosabilului. În urma impactului, atât conducatorul auto, dar si o femeie de 38 de ani si doi copii, un baiat de 10 ani si o fata de 14 ani, aflati în autoturism, au murit.

Sursa: News.ro