Tentatia a fost prea mare pentru martorii unui accident produs in Republica Dominicana, in care a fost implicat un camion plin cu bere. Vehiculul a ajuns intr-un sant dupa ce a lovit doua masini, iar informatia ca la bord se aflau lazi cu bere s-a raspandit extrem de rapid. Asa ca zeci de localnici au luat cu asalt camionul si si-au impartit cu generozitate o mare parte din incarcatura. Politistii au ajuns la fata locului, dar nu au arestat pe nimeni.

Publicat:28.10.2018, 16:30

Din imagini se vede cum zeci de oameni stau langa camionul deschis si isi impart navetele cu bere. Unii isi asteapta randul chiar cu saci, iar un barbat incearca sa-i smulga altuia naveta din maini. Totul s-a intamplat in Republica Dominicana.

Un camion fost implicat intr-un accident, astfel ca a ajuns intr-un sant dupa ce a lovit doua masini. In preajma s-a raspandit rapid informatia ca la bord se aflau numeroase navete cu bere. Oamenii nu au stat mult pe ganduri, asa ca au luat cu asalt camionul si si-au impartit cu generozitate o mare parte lazile cu bere. Soferul a fost nevoit sa priveasca neputincios cum ramane fara marfa. Politistii au ajuns mai tarziu la fata locului, insa din motive necunoscute, n-au arestat pe nimeni.