Google+

Tentatia a fost prea mare pentru martorii unui accident produs in Republica Dominicana, in care a fost implicat un camion plin cu bere. Ce au facu localnicii - VIDEO

Tentatia a fost prea mare pentru martorii unui accident produs in Republica Dominicana, in care a fost implicat un camion plin cu bere. Ce au facu localnicii - VIDEO
Embed:

Tentatia a fost prea mare pentru martorii unui accident produs in Republica Dominicana, in care a fost implicat un camion plin cu bere. Vehiculul a ajuns intr-un sant dupa ce a lovit doua masini, iar informatia ca la bord se aflau lazi cu bere s-a raspandit extrem de rapid. Asa ca zeci de localnici au luat cu asalt camionul si si-au impartit cu generozitate o mare parte din incarcatura. Politistii au ajuns la fata locului, dar nu au arestat pe nimeni.

 

Din imagini se vede cum zeci de oameni stau langa camionul deschis si isi impart navetele cu bere. Unii isi asteapta randul chiar cu saci, iar un barbat incearca sa-i smulga altuia naveta din maini. Totul s-a intamplat in Republica Dominicana.

 

Un camion fost implicat intr-un accident, astfel ca a ajuns intr-un sant dupa ce a lovit doua masini. In preajma s-a raspandit rapid informatia ca la bord se aflau numeroase navete cu bere. Oamenii nu au stat mult pe ganduri, asa ca au luat cu asalt camionul si si-au impartit cu generozitate o mare parte lazile cu bere. Soferul a fost nevoit sa priveasca neputincios cum ramane fara marfa. Politistii au ajuns mai tarziu la fata locului, insa din motive necunoscute, n-au arestat pe nimeni. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn