Tragedie dubla in Portugalia. O britanica si partenerul ei australian - turisti in aceasta tara - au murit in timp ce incercau sa-si faca un selfie, pe o faleza inalta de peste 30 de metri, dintr-o suburbie a Lisabonei. Cei doi ar fi incalcat normele de securitate trecand de un zid de protectie, pentru a face o poza care i-a costat viata.

Publicat:14.06.2018, 15:34


Tragedia s-a produs noaptea trecuta pe o plaja vestita aflata la 30 de kilometri de capitala Lisabona. Trupurile lor au fost descoperite pe plaja de catre pescari in jurul orei 6 dimineata. Ajunse la fata locului, autoritatile au constatat moarte celor doi si au gasit si telefonul uneia dintre victime.

Rui TERRA, OFITER DE POLITIE: “Am gasit telefonul care era cazut dupa zidul de protectie, asa ca presupunem ca ei au escaladat gardul voluntar vrand fie sa recupereze telefonul pe care l-au scapat acolo, fie sa faca o poza.”

 Cele doua victime, un australian de 33 de ani, si partenera sa, o britanica de 37 de ani se aflau in Portugalia in vacanta si au mers la o nunta cu cateva zile inainte de tragedie. Acestia au cazut de la o inaltime de 30 de metri, peste pietre, asa ca sansele de supravietuire erau minime.