Tragedie in Indonezia, unde un avion cu 189 de persoane la bord s-a prabusit in mare, la cateva minute de la decolare. Salvatorii au gasit epava aeronavei si au anuntat ca supravietuitori nu sunt. Printre victime se numara si trei copii. Deocamdata nu se stie care este cauza prabusirii.

Publicat:29.10.2018, 10:58

Avionul companiei indoneziene Lion Air s-a prabusit in mare azi dimineata, la 13 minute dupa decolarea de pe aeroportul international din Jakarta si avea 189 de persoane la bord. Pilotii au cerut sa revina pe pista chiar inainte ca aeronava sa dispara de pe radare.
  

Muhammad SYAUGI, SEFUL AGENTIEI INDONEZIENE PENTRU CAUTARE SI SALVARE: “La 6:50 am primit un mesaj de la controlul traficului aerian precum ca s-a pierdut legatura cu zborul JT610.”

Salvatorii ajunsi la locul prabusirii au descoperit resturi ale aeronavei.

Au fost gasite veste de salvare, telefoane mobile si bucati de fuzelaj. Deocamdata nu au fost recuperate cutiile negre, care ar oferi informatii despre cauzele accidentului aviatic. Intre timp, autoritatile au anuntat ca supravietuitori nu sunt.

Avionul efectua o cursa interna, iar potrivit autoritatilor indoneziene, aparatul era nou. Totusi, recent el a fost reparat, din cauza unor probleme tehnice.