Google+

Trump a glumit pe seama socialismului, in cadrul Adunarii Generale ONU

Donald Trump a tinut un discurs in cadrul Adunarii Generale a Natiunilor Unite in care a glumit pe seama socialismului.

 

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a devenit noua ţintă a criticilor preşedintelui american. Trump a declarat că Maduro a condus „o naţiune înfloritoare pe culmile colapsului total”, notează The Independent.

 

„Poporul Venezuelei este înfometat, iar ţara lor se afundă în colaps. Instituţiile lor democratice sunt distruse. Situaţia este complet inacceptabilă, iar noi nu putem sta şi privi”, îşi continuă Trump discursul.

 

„Problema Venezuelei nu este socialismul prost implementat, ci socialismul implementat cu sfinţenie”, a glumit Trump pe seama doctrinei socialiste.

 

Imediat după aceea, Trump a făcut o pauză lungă, iar din sală s-au auzit râsete şi în cele din urmă a fost aplaudat pentru gluma sa.

În cele din urmă, Trump şi-a continuat discursul. „De la Uniunea Sovietică la Cuba şi Venezuela, oriunde socialismul adevărat sau comunismul au fost adoptate au dat naştere la durere, devastare şi eşec.”

 

Preşedintele Maduro nu a participat la Adunarea Generală ONU, însă a comentat dur discursul lui Trump, numindu-l „noul Hitler”.

 

“Magnatul crede că este proprietarul lumii, dar nimeni nu ameninţă Venezuela”, a spus el. În plus, Maduro l-a acuzat pe preşedintele american că l-ar fi ameninţat că îl va asasina, deşi Trump nu a făcut o astfel de declaraţie, notează The Independent.

 

Sursa: The Independent


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn