Google+

Ultimele clipe ale avionului MH370. A cazut in ocean intr-o ”spirala a mortii” - VIDEO

La mai bine de 4 ani de la disparitia misterioasa a avionului Boeing 777, care efectua zborul MH370, un documentar difuzat de National Geographic a reconstruit momentele finale ale cursei.

 

Potrivit autorilor documentarului aeronava care zbura de la Beijing la Kuala Lumpur a picat într-o ”spirală a morţii” la prăbuşirea în Oceanul Indian, pe 8 martie 2014, relatează Daily Mail.

 

Seria de documentare Drain The Oceans înaintează teoria că aparatul de zbor a rămas fără combustibil înainte să lovească apa oceanului. Episodul dedicat prăbuşirii aeronavei MH370 este difuzat marţi în Australia. Potrivit specialiştilor consultaţi pentru acest documentar, întai a cedat motorul drept, după care cel stâng, ceea ce a făcut ca aeronava să cadă în ocean într-o ”spirală a morţii” terifiantă.

 

 

239 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma celui mai mare mister din istoria aviaţiei, cum a fost numită tragedia.

 

O amplă operaţiune de căutare realizată de China, Australia şi Malaysia, care a costat peste 120 de milioane de euro, a luat sfârşit, fără rezultat, în ianuarie 2017.

 

O firmă americană a reluat căutările în 2018, folosind drone de ultimă generaţie, dar tot fără succes.

 

Până acum, trei bucăţi din avion au fost găsite pe coastele Oceanului Indian, dar aceste fragmente nu au oferit niciun răspuns privind cauzele dispariţiei aeronavei.

 

Un raport prezentat în iulie 2018 de către autorităţile din Malaysia nu a adus niciun indiciu nou privind motivul dispariţiei misterioase a avionului. În raport sunt subliniate greşeli şi protocoale care nu au fost respectate.

 

Acesta a fost realizat de o echipă de investigatori malaysieni, dar şi din alte state, are 1.500 de pagini şi nu ajunge la nicio concluzie clară.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn