Google+

Ultimul omagiu pentru Ilie Balaci. Suspiciunile legate de moartea sa - VIDEO

Ultimul omagiu pentru Ilie Balaci. Suspiciunile legate de moartea sa - VIDEO
Embed:

Sportivi, prieteni sau fani ai fotbalistului Ilie Balaci au venit in noaptea de luni spre marti pe stadionul Ion Oblemenco sa ii aduca un omagiu marelui jucator. Mii de oameni au aprins cate o lumanare si si-au luat ramas bun.

 

Fanii au onorat amintirea fostei glorii a Universităţii Craiova cu o coregrafie specială. Mii de oameni au venit aseară pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova pentru a aprinde o lumânare în memoria lui Ilie Balaci.

 

Ilie Balaci va fi inmormântat luni. Suporterii Craiovei şi apropiaţii lui Ilie Balaci şi-au luat rămas bun luni de la marele fotbalist într-o ceremonie pe arena Ion Oblemenco. “Te vom iubi mereu” sau “Ilie Balaci - de la 8 la infinit” sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii le-au scris pentru Minunea Blondă.

 

Prietenii au fost alături de familia îngenuncheată de cumplită veste. “Am crescut cu el, cu Craiova Maxima şi este o durere în suflet. Nu ne-a venit să credem, nici mie, nici soţului. Îl ştiam un om de viaţă, foarte apropiat de semeni, îl cunoşteam şi de la foştii coechipieri”, spune o prietenă.

 

“Noi, copiii jucând în faţa blocului, şi-a rupt din timpul dumnealui liber, a coborât şi m-a chemat la dânsul. ’Ia să îl întrebi pe taică-tu dacă vrea să te lase să te duc la fotbal’. Când am auzit ce s-a întâmplat mi s-a rupt inima, este o imensă pierdere”, spune un prieten.

 

În tot acest timp, bunul prieten al lui Ilie Balaci, Aurel Beldeanu, a primit îngriji medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Fostului fotbalist i s-a făcut rău în momentul în care a văzut sicriul. Familia a cerut medicilor că diagnosticul să nu fie făcut public. 

 

Cristina Georgmăneanu, purtător de cuvânt SCJU Craiova: “Pacientul a fost adus în Unitatea de primiri urgente conştient, stabil hemodimanic şi respirator, a primit îngrijiri medicale în unitatea de primiri urgente a spitalului nostru, a făcut investigaţii.”

 

Pentru că sunt unele suspiciuni în privinţa intervenţiei echipajelor de la salvare chemate să îi acorde ajutor marelui fotbalist, Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă la serviciul de ambulanţă din Craiova. 

 

“Am discutat dimineaţa cu domnul ministru, Raed Arafat, şi în colaborare cu DSU-ul echipa constituită e mixtă. nu ştiu ce s-a întâmplat exact acolo, de aceea am trimis această echipă”, spune ministrul Sănătăţii, Sorin Pintea.

 

Marţi dimineaţă, sicriul va fi depus pe terenul stadionului, unde va fi oficiată o slujbă. Înmormântarea va avea loc la ora 14 la cimitirul Sineasca.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn