Google+

Un barbat a fost muscat de un rechin de maini si de picioare, pe o plaja extrem de populara

Plaja Cid Harbour din Australia a inregistrat al treilea atac al rechinilor din ultima perioada.

 

Un bărbat a fost victima atacului unui rechin în zona Cid Harbour din largul coastei nord-estice a Australiei, au anunţat luni serviciile de urgenţă, citate de DPA.


Serviciul de ambulanţă din Queensland a precizat că bărbatul, cu vârsta de circa 40 de ani, a suferit răni grave la mâini şi picioare, însă nu se cunosc detalii exacte despre starea de sănătate.


Reprezentanţii serviciului de ambulanţă au precizat că atacul a avut loc luni seara în timp ce bărbatul înota în apropierea unei ambarcaţiuni private din Cid Harbour.


Bărbatul a fost transportat pe calea aerului la un spital local după ce paramedicii i-au acordat primul ajutor pe barcă.

 

Incidentul a avut loc în apropierea regiunii în care două turiste au fost victimele a două atacuri similare, petrecute într-un interval de 24 de ore, în luna septembrie, în apropiere de capătul sudic al Marii Bariere de Corali. O fată cu vârsta de 12 ani şi o femeie de 46 de ani au fost muşcate de rechini în zona Cid Harbour din largul Arhipelagului Whitsunday. Amândouă au supravieţuit.

 

În urma celor două atacuri din septembrie, plaja din apropiere a fost închisă iar şase rechini au fost ucişi în decurs de o săptămână. În Australia, rechinul este o specie protejată.

 

Luna trecută, un pescar a fost muşcat de umăr de un rechin de dimensiuni mari pe care îl prinsese şi încerca să-l ridice barcă, în apropierea Marii Bariere de Corali.

 

Regiunea Arhipelagului Whitsunday din zona Cid Harbour este una dintre cele mai populare destinaţii turistice din Australia, vizitată anual de peste 750.000 de turişti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn