Un barbat din Noua Zeelanda a pledat vinovat pentru filmarea in secret a 34 de femei, sub dus, cu camere ascunse in sticle de sampon, relateaza BBC.

Publicat:10.08.2018, 05:31

Cele 34 de femei au fost invitate ale barbatului în pensiunea sa, între decembrie 2017 şi februarie 2018. Barbatul a recunoscut ca le-a filmat goale, sub duş, pe victime. În total au fost 219 înregistrari publicate apoi pe site-uri pentru adulţi unde scria şi informaţii personale despre femei, scrie BBC.

Victimele aveau sub 30 de ani iar pe înregistrarile realizate în secret le apareau şi feţele. Camerele erau ascunse în sticle false de şampon şi înca nu se ştie daca acestea au fost cumparate online sau erau dispozitive improvizate.

Femeile au stat în pensiunea barbatului între o noapte şi 2 saptamâni şi dupa ce au fost identificate de poliţie s-au aratat şocate, ruşinate şi înfuriate de acţiunile barbatului.

Poliţia din Noua Zeelanda a şters de pe internet clipurile. Avocatul barbatului a cerut la tribunal ca numele clientului sau sa nu fie facut public pentru ca are o soţie bolnava de inima iar vestea îi poate înrautaţi sanatatea.

Barbatul îşi va afla sentinţa în luna octombrie 2018 iar pedeapsa maxima este de 14 ani de închisoare.