Liderul unei grupari mafiote din Statele Unite ale Americii, care si-a petrecut mare parte din viata in inchisoare, a anuntat ca renunta la viata tumultuoasa pe care a dus-o si se dedica intru totul pentru a propovadui cuvantul lui Dumnezeu.

Publicat:09.12.2018, 09:23Rene Martinez, în vârsta de 44 de ani, a petrecut mare parte din viaţa lui în închisoare, fiind condamnat pentru mai multe fapte: furt de arme, spargeri de locuinţe, trafic de droguri şi acte de violenţa.


Cunoscut sub porecla de ”Level”, acesta şi-a gasit de curând o noua chemare, susţinând predici, rugaciuni şi botezându-i pe alţii în numele lui Iisus, încercând sa le salveze viaţa.


”Am trait o viaţa foarte nebuna, am facut lucruri oribile în viaţa mea, dar numai prin harul lui Dumnezeu şi mila Lui sunt viu şi liber”, a declarat barbatul pentru Fox News. ”Am facut parte dintr-o banda din anii ’80 pâna în 2012, am vazut mulţi oameni care au murit în faţa mea şi am trecut prin multe”, a continuat Rene.


Barbatul susţine ca înca din copilarie a simţit ca este dominat de demoni, iar mama lui l-a supus la tot felul de ritualuri.

Ca tânar adolescent, acesta s-a alaturat unei grupari mafiote cu notorietate, numita ”Sindicatul latin”, care avea peste 300 de membri. La 14 ani a fost la un pas de moarte, iar doi ani mai târziu a fost închis pentru tentativa de omor.

Când în viaţa lui a aparut primul copil, s-a apucat de lupte şi a devnit un luptator profesionist de arte marţiale mixte.

A fost la un pas de moarte de nenumarate ori şi spune ca în 2013, când înregistra o piesa într-un garaj, l-a auzit pe Iisus vorbindu-i: ”Te-am cruţat atât de mult timp”, ar fi fost mesajul.

Am vazut întreaga mea viaţa trecându-mi prin faţa ochilor. Când o arma s-a blocat în faţa mea, când un glonţ mi-a trecut pe la ureche, am fost la un pas de moarte de 5 sau 6 ori şi toţi prietenii mei care au murit. Dumnezeu m-a eliberat pentru un motiv. M-am pocait chiar acolo”spus Rene.

Sursa: Fox News