Google+

Un mafiot periculos vrea sa-si schimbe radical viata. Ce mesaj i-ar fi transmis Iisus - VIDEO

Liderul unei grupari mafiote din Statele Unite ale Americii, care si-a petrecut mare parte din viata in inchisoare, a anuntat ca renunta la viata tumultuoasa pe care a dus-o si se dedica intru totul pentru a propovadui cuvantul lui Dumnezeu.Rene Martinez, în vârstă de 44 de ani, a petrecut mare parte din viaţa lui în închisoare, fiind condamnat pentru mai multe fapte: furt de arme, spargeri de locuinţe, trafic de droguri şi acte de violenţă.


Cunoscut sub porecla de ”Level”, acesta şi-a găsit de curând o nouă chemare, susţinând predici, rugăciuni şi botezându-i pe alţii în numele lui Iisus, încercând să le salveze viaţa.


”Am trăit o viaţă foarte nebună, am făcut lucruri oribile în viaţa mea, dar numai prin harul lui Dumnezeu şi mila Lui sunt viu şi liber”, a declarat bărbatul pentru Fox News. ”Am făcut parte dintr-o bandă din anii ’80 până în 2012, am văzut mulţi oameni care au murit în faţa mea şi am trecut prin multe”, a continuat Rene.


Bărbatul susţine că încă din copilărie a simţit că este dominat de demoni, iar mama lui l-a supus la tot felul de ritualuri.

 

Ca tânăr adolescent, acesta s-a alăturat unei grupări mafiote cu notorietate, numită ”Sindicatul latin”, care avea peste 300 de membri. La 14 ani a fost la un pas de moarte, iar doi ani mai târziu a fost închis pentru tentativă de omor.

 

Când în viaţa lui a apărut primul copil, s-a apucat de lupte şi a devnit un luptător profesionist de arte marţiale mixte.

 

A fost la un pas de moarte de nenumărate ori şi spune că în 2013, când înregistra o piesă într-un garaj, l-a auzit pe Iisus vorbindu-i: ”Te-am cruţat atât de mult timp”, ar fi fost mesajul.

 

Am văzut întreaga mea viaţă trecându-mi prin faţa ochilor. Când o armă s-a blocat în faţa mea, când un glonţ mi-a trecut pe la ureche, am fost la un pas de moarte de 5 sau 6 ori şi toţi prietenii mei care au murit. Dumnezeu m-a eliberat pentru un motiv. M-am pocăit chiar acolo”spus Rene.

 

 

Sursa: Fox News


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn