Google+

Model atacat de rechini cand se afla in Bahamas - FOTO si VIDEO

Modelul din California Katarina Zarutskie era in vacanta cu iubitul ei si familia acestuia, in Bahamas, cand a fost atacata de rechini in timp ce poza in apa.

 

„Din câte ştiu eu, rechinii-infirmieri sunt destul de inofensivi. Am văzut multe persoane care au postat fotografiic cu ei pe Instagram”, a spus tânăra de 19 ani din Miami, pentru BBC News.

 

Tânăra a descoperit o ofertă locală prin care putea interacţiona cu aceşti rechini, astfel că a ignorat îngrijorările familiei iubitului, care i-au spus că este riscant. După câteva minute de făcut poze, un rezident local a încurajat-o să pozeze „plutind în apă”.

 

 

„Oamenii au început să facă poze în timp ce stăteam pe spate, când am fost trasă sub apă”, a spus Katarina.

 

Modelul a stat câteva secunde bune sub apă, înainte să reuşească să se elibereze. Într-una dintre fotografii, făcută chiar de iubitul tinerei, se vede cum aceasta îşi ţine mâna rănită la suprafaţa apei, încercând să se asigure că sângele ei nu va ajunge în apă.

 

„În astfel de momente, ai atât de multă adrenalină încât ştii că trebuie să ieşi din respectiva situaţie, însă eu am rămas calmă. Cred că dacă cineva ar fi ţipat sau s-ar fi zbătut în apă, situaţia ar fi fost puţin diferită”, a mai spus Katarina Zarutskie.

 

 

În urma acestui incident, ea a rămas cu o rană destul de mare la nivelul unei mâini.

 

„Nu mă tem de ocean. Îl iubesc şi îl respect şi mai mult. Rechinul n-a vrut să facă asta, este un animal sălbatic şi cred că oricine înoată cu rechinii trebuie să realizeze dacă este o situaţie incontrolabilă”, a mai spus femeia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn