Colaborarea dintre compania americana Philip Morris International si Ferrari, anuntata inca in luna februarie a acestui an, s-a materializat prin lansarea "Mission Winnow". Proiectul isi propune promovarea de catre cele doua entitati a stiintei, tehnologiei si inovatiei pentru crearea unui viitor mai bun. Producatorul american PMI vrea astfel sa sensibilizeze si sa comunice publicului eforturile sale si principiile de lucru la crearea produselor care vor imbunatati viata a peste un milliard de fumatori din toata lumea.

Publicat:12.10.2018, 11:43

„Prin intermediul proiectului “Mission Winnow” dorim ca lumea sa înteleaga, ca noi ne-am schimbat si suntem mândri sa împartasim transformarea pe care au realizat-o oamenii de la Philip Morris International, precum si dedicarea noastra stiintei si inovatiei care poate aduce un viitor mai bun”, a declarat André Calantzopoulos, directorul executiv al PMI, citat de F1i.com.

Într-un comunicat de presa al PMI se mentioneaza ca semnificatia cuvântului “winnow” cel mai bine descrie “traseul meticulos si disciplinat” pe care compania îl urmareste pentru a-si atinge viziunea unei lumi fara fum. “Winnow” se refera la îndepartarea plevei de spic, iar cuvântul descrie procesul de separare a lucrurilor nesemnificative, pentru a le scoate în evidenta doar pe cele utile si cu adevarat valoroase. 

”Împreuna optam pentru ce este mai bun. Vom depune efort pentru o performanta mai buna a echipelor noastre, vom face cercetari, vom învata din greselile din trecut si vom evolua”, a declarat Maurizio Arrivabene, seful echipei Ferrari. 

PMI si-a anuntat sustinerea echipei Ferrari pâna în anul 2021. Colaborarea dintre cele doua entitati cu renume global dureaza de la mijlocul anilor 1980.   

Mai multe detalii despre colaborare despre Mission Winnow gasiti pe site-ul oficial www.missionwinnow.com 


*Acest articol este un produs comercial