Google+

Un proiect inedit a reunit Philip Morris International si Ferrari. Vezi despre ce este vorba - VIDEO

Colaborarea dintre compania americana Philip Morris International si Ferrari, anuntata inca in luna februarie a acestui an, s-a materializat prin lansarea “Mission Winnow”. Proiectul isi propune promovarea de catre cele doua entitati a stiintei, tehnologiei si inovatiei pentru crearea unui viitor mai bun. Producatorul american PMI vrea astfel sa sensibilizeze si sa comunice publicului eforturile sale si principiile de lucru la crearea produselor care vor imbunatati viata a peste un milliard de fumatori din toata lumea.

 

„Prin intermediul proiectului “Mission Winnow” dorim ca lumea să înţeleagă, că noi ne-am schimbat şi suntem mândri să împărtăşim transformarea pe care au realizat-o oamenii de la Philip Morris International, precum şi dedicarea noastră ştiinţei şi inovaţiei care poate aduce un viitor mai bun”, a declarat André Calantzopoulos, directorul executiv al PMI, citat de F1i.com.

 

Într-un comunicat de presă al PMI se menţionează că semnificaţia cuvântului “winnow” cel mai bine descrie “traseul meticulos şi disciplinat” pe care compania îl urmăreşte pentru a-şi atinge viziunea unei lumi fără fum. “Winnow” se referă la îndepărtarea plevei de spic, iar cuvântul descrie procesul de separare a lucrurilor nesemnificative, pentru a le scoate în evidenţă doar pe cele utile şi cu adevărat valoroase. 

 

”Împreună optăm pentru ce este mai bun. Vom depune efort pentru o performanţă mai bună a echipelor noastre, vom face cercetări, vom învăţa din greşelile din trecut şi vom evolua”, a declarat Maurizio Arrivabene, şeful echipei Ferrari. 

 

PMI şi-a anunţat susţinerea echipei Ferrari până în anul 2021. Colaborarea dintre cele două entităţi cu renume global durează de la mijlocul anilor 1980.   

 

Mai multe detalii despre colaborare despre Mission Winnow găsiţi pe site-ul oficial www.missionwinnow.com 

 


 

 

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn