Un baiat de doar 16 ani a fost gasit fara suflare de mama sa, dupa ce si-a folosit castile la un telefon care tocmai se incarca de la o priza.

Publicat:09.12.2018, 13:10

Potrivit The Sun, tragedia s-a produs în Malaezia, în oraşul Rembau, iar principala ipoteza a anchetatorilor este ca s-a electrocutat în timp ce telefonul se încarca.

Fotografiile care au fost date publicitaţii de autoritaţi îl arata pe baiat cu sânge în zona urechilor, care erau înnegrite. Iniţial, mama sa, care l-a gasit întins pe jos, a crezut ca acesta doarme, însa dupa ce a încercat sa-l trezeasca a obseervat sângerarile şi a sunat de urgenţa la ambulanţa.

Ulterior, medicii au confirmat faptul ca baiatul nu a avut alte urme de rani pe corp. De asemenea, rezultatul autopsiei a confirmat cauza morţii: electrocutarea.

Iar fratele victimei a declarat ca a simţit o uşoara unda electrica atunci când a atins cablul telefonului. Deocamdata nu se ştie ce tip de telefon a avut victima şi nici daca echipamentul de încarcare folosit în acel moment este unul original sau contrafacut.