Google+

Un tanar din SUA a mers 32 de km pe jos, toata noaptea, pentru a ajunge la timp in prima sa zi de munca. Ce a facut angajatorul cand a aflat - VIDEO

Un tanar din SUA a mers 32 de km pe jos, toata noaptea, pentru a ajunge la timp in prima sa zi de munca. Ce a facut angajatorul cand a aflat - VIDEO
Embed:

A mers la lucru pe jos, toata noaptea, iar pentru asta a fost rasplatit pe masura. Un tanar din Statele Unite a primit in dar o masina de la angajatorul sau, dupa ce a parcurs pe jos o distanta de 32 de kilometri pentru a ajunge la timp in prima zi de munca.

 

“Aceasta este masina mea, dar as dori ca tu sa lucrezi cu noi, de aceea eu vreau sa ti-o dau tie. De azi, chiar din acest moment, tu poti sa te deplasezi cu ea.”

 

Walter Carr a pornit la noul post de munca cu propria masina, insa la jumatate de drum vehiculul s-a stricat. Asa ca a decis sa-si continue drumul pe jos. A mers 32 de kilometri pana a ajuns la lucru.

 

Un politist s-a intalnit cu el pe drum si, fiind impresionat de povestea lui, i-a oferit micul dejun, iar apoi l-a insotit pana la serviciu.

 

Acolo, angajatorul a ramas uimit de perseverenta tanarului si a decis sa-i faca un cadou... o masina pentru a putea ajunge mai usor la munca.

 

”Autoturismul ti-ar prinde mai bine decat mie. E cel mai bun mod ca eu sa ma despart de masina.”

 

"Sunt mandru ca am intalnit acest tanar. El a avut cu siguranta un impact asupra noastra", a scris un ofiter al politiei locale pe pagina sa de Twitter.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn