Un barbat din Montana, SUA, a fost impuscat in timp ce se afla la vanatoare de catre un alt vanator, care l-ar fi confundat cu Bigfoot. Cel putin asta a declarat victima.

Publicat:19.12.2018, 13:29

Barbatul în vârsta de 27 de ani a povestit politistilor ca se afla la vânatoare în momentul în care a auzit focurile de arma, el fiind ranit în zona picioarelor.

El a mai spus ca s-a adapostit dupa un copac si a început sa strige la cel care tragea, un alt vânator care s-ar fi aflat în remorca unei masini de teren.

„Am crezut ca esti Bigfoot, nu as fi început sa traga daca mi-as fi dat seama ca este vorba despre un om”, i-ar fi spus vânatorul victimei.

Mai mult, vânatorul i-ar fi recomandat ca pe viitor, când merge la vânatoare, sa poarte o vesta reflectorizanta pentru a nu se transforma în vânat.

Politia nu i-a crezut initial povestea, mai ales ca la fata locului nu au gasit nicio urma lasata de vreo masina de teren. Autoritatile au început însa o investigatie dupa ce o femeie s-a prezentat la sectie cu o poveste similara, spunând ca atacatorul era într-o masina cu acelasi numar descris de prima victima.

Bigfoot sau omul-maimuta este un personaj controversat. Pentru numerosi amatori de mituri si mistere, este o creatura cât se poate de reala, în timp ce pentru oamenii de stiinta este doar o legenda.