Google+

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, acuzat ca a folosit sclave sexuale. Ce risca

Miliardarul Robert Kraft - directorul gigantului alimentar Kraft si patron al echipei de fotbal american New England Patriots, care tocmai a castigat marele trofeu, Super Bowl - a fost pus sub acuzare.

 

Kraft e acuzat că a plătit servicii de prostituţie la un salon clandestin de masaj erotic din Florida. De cel puţin două ori - potrivit poliţiei, care susţine că are probe video, atât în cazul lui, dar şi altor 25 de suspecţi. Magnatul în vârstă de 77 de ani neagă totul. Nu a fost arestat.

 

Directorul gigantului alimentar Kraft şi patron al echipei de fotbal New England Patriots, de şase ori câştigătoare a Super Bowl-ului, este acuzat că ar fi solicitat favoruri sexuale, contra cost, la acest spa din Palm Beach, denumit Orhideele Asiei; Care - conform site-ului propriu de Internet - oferea clienţilor “o varietate de masaje în camere private, liniştite şi curate...”

 

 Magnatul, cu o avere estimată de 6,6 miliarde de dolari, ar fi fost filmat când plătea pentru servicii sexuale, în cadrul unei vaste operaţiuni împotriva prostituţiei şi traficului de persoane. Două vizite la salonul clandestin de masaj erotic i-au adus şi două capete de acuzare.

 

 

„Înregistrarea video pe care am obţinut-o arată că acest act a avut loc. Pentru fiecare persoană de pe lista de suspecţi, actul a avut loc şi pentru fiecare există înregistrări video”, spune unul dintre anchetatori.


Spa-ul Orhidele Asiei a fost închis, la fel ca alte 9, unde, conform investigatorilor, zeci de femei erau ţinute în sclavie sexuală.

 

Kraft e acuzat de un delict pentru care e pasibil, în Florida, de o pedeapsă de până la doi ani închisoare, un an de control judiciar, plus o amendă penală de 1.000 de dolari. Mai există şi nişte măsuri complementare: 100 de ore în serviciul comunităţii şi participarea la un curs de conştientizare în privinţa prostituţiei ilegale şi traficului de persoane.

 

 

Robert Kraft locuieşte în Massachussets, dar are o reşedinţă şi în zona Palm Beach, în Florida. Este preşedintele gigantului alimentar Kraft Foods, dar grupul are investiţii majore şi în alte domenii, mai ales sport şi imobiliare.

 

Robert Kraft este bun prieten cu preşedintele Trump, căruia i-a donat în campania electorală cel puţin un milion de dolari.

 


Sursa: Stiri PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn