Google+

Vladimir Putin i-a vizitat pe soldatii care desfasoara in aceste zile cel mai amplu exercitiu militar organizat vreodata in Extremul Orient rus - VIDEO

Vladimir Putin i-a vizitat pe soldatii care desfasoara in aceste zile cel mai amplu exercitiu militar organizat vreodata in Extremul Orient rus - VIDEO
Embed:

Vladimir Putin i-a vizitat pe soldatii care desfasoara in aceste zile cel mai amplu exercitiu militar organizat vreodata in Extremul Orient rus. Liderul de la Kremlin a urmarit cateva manevre si a tinut un discurs in fata soldatilor. Le-a spus acestora ca Rusia iubeste pacea si ca nu are planuri agresive.

 

Vladimir PUTIN, PRESEDINTELE RUSIEI:Vreau sa-mi exprim deosebita recunostinta militarilor Republicii Populare Chineze si Mongoliei. Fratia noastra militara are traditii vechi si durabile.

 

Liderul de la Kremlin a asistat la manevrele militare alaturi de ministrul Apararii si seful statului major general. In Orientul indepartat al Rusiei a fost incheiata faza principala a exercitiilor militare “Vostok-2018”.

 

Potrivit ministerului rus al Apararii, trupele din regiunea estica si centrala, inclusiv cele din China si Mongolia, au dezvoltat actiuni de respingere, iar ulterior de contraofensiva.Operatiunea a implicat peste 30 de tancuri si aproape 90 de masini de lupta, care au fost insotite din aer de 50 de elicoptere.

 

Manevrele militare numite Vostok-2018 au loc in Orientul indepartat al Rusiei in perioada 11-17 septembrie. NATO a declarat ca prin aceste exercitii Rusia se pregateste pentru un amplu razboi.  


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn