Google+

Agentii de paza din 19 tari ale lumii isi prezinta de trei zile, la Chisinau, agerimea si rapiditatea la Campionatul Mondial Bodyguard 2017. Compania Videosecurity - partener general al evenimentului

Agentii de paza din 19 tari ale lumii isi prezinta de trei zile, la Chisinau, agerimea si rapiditatea la Campionatul Mondial Bodyguard 2017. Compania Videosecurity - partener general al evenimentului
Embed:

Agentii de paza din toate 19 tari ale lumii isi prezinta deja de trei zile, la Chisinau, agerimea si rapiditatea la Campionatul Mondial Bodyguard 2017, desfasurat in premiera in tara noastra. Compania Videosecurity, liderul Republicii Moldova in domeniul sistemelor de securitate, este partenerul general al evenimentului.

 

Olga ZENCENCO, HR Director Videosecurity: "Securitatea poate fi diferită. Atât BodyGuard cât şi cea pe care  o reprezentăm noi: sisteme de securitate video, alarme pentru prevenirea incendiilor."

 

Iurie BURLACU, project manager Videosecurity: "Avem o experienta mai mare de 15 ani... securitate... sisteme...in unul singur."

 

Pentru siguranta ta, a familiei tale, dar si a businessului tau, compania VideoSecurity pune la dispozitie o gama larga de sisteme de supraveghre si alarma. 

 

Iurie BURLACU, project manager Videosecurity: "Avem un pachet intreg de video analitic. Recunoastere faciala, numarare persoana, detectie fum... ajuta foarte mult. Suntem in momentul de a implementa un sistem de detectie a incendiului care poate fi monitorizat de la distanta cat si de pe mobil. Oamenii au din ce in ce mai multa incredere in noi... in strainatate la partenrii nostri."

 

In ce 15 ani de activitate, unde reprezentantii companiei Videosecurity au invatat nu doar sa vinda sisteme de supraveghere video, sa combata incendiile si controlul accesului, ci, de asemenea, sa le ofere posibilitatea tinerilor de a se dezvolta in acest domeniu, obtinand o meserie.

 

Olga ZENCENCO, HR Director Videosecurity: "Profesia de It specialist în domeniul securitaţii e diferită. Noi îi învăţăm cum să implimenteze aceste sisteme. Noi organizăm şcoli, academii pentru tinerii specialişti, pentru ca să înveţe, să ţină instrumentele în mâini şi să înţeleagă cum funcţionează asta."

 

Iurie BURLACU, project manager  Video Security: "Securitatea e mai presus de toate...sa fie protejata."

 

*Acest articol este un produs comercial.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din IT

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn