Google+

Orange Moldova apreciaza cei mai buni studenti ai tarii - Burse de Merit 2017

In cadrul celei de-a XXII-a editii a programului Burse de Merit, partenerii traditionali, Orange Moldova si BC „Moldova Agroindbank” SA, au oferit 50 de burse pentru cei mai talentati studenti din tara noastra. Astfel, 35 de studenti din ultimul an, ciclul licenta si 15 studenti din primul an, ciclul masterat, au beneficiat de burse unice in valoare de 12.000 de lei fiecare. Programul se desfasoara sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova si este implementat de Centrul de Informatii Universitare.

 

La concursul din acest an si-au depus dosarele 215 studenţi de la 21 de instituţii universitare din Moldova. Cei 50 de învingători au fost selectaţi de către o Comisie Independentă de Experţi, constituită din reprezentanţi ai comunităţii academice. 

 

Orange Moldova a debutat cu acest proiect naţional de responsabilitate social corporativă acum 14 ani. Ulterior, şi-a fortificat poziţia de actor social-responsabil, prin implementarea mai multor proiecte educaţionale majore de către Fundaţia Orange Moldova.

 

Julien Ducarroz, Director General Orange Moldova: ”Acest program face parte din strategia amplă de responsabilitate socială a Orange Moldova şi are drept scop susţinerea excelenţei şi performanţelor tinerilor în domeniul educaţiei. Obiectivul nostru este să investim astăzi în educaţia tinerii generaţii pentru ca să le creăm aptitudini şi competenţe necesare pentru a face faţă revoluţiei digitale şi provocărilor viitorului. Pentru a fi solicitat pe piaţa muncii mâine, trebuie sa faci schimbarea azi. Iată de ce educaţia constituie un rol decisiv pentru o viaţă de succes. Orange rămâne unul dintre cei mai atractivi angajatori pe piaţa din Republica Moldova, iar acum când am lansat Orange Systems, care face parte din Moldova IT Park, vom fi şi mai aproape de tinerii dornici să cunoască  ce înseamnă tehnologie şi le vom oferi toate posibilităţile pentru a-şi dezvolta aptitudinile în acest domeniu”.

 

Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere al BC Moldova Agroindbank SA: „Moldova Agroindbank este partenerul programului „Burse de Merit” de aproape două decenii deja, demonstrându-şi angajamentul pentru dezvoltarea proiectelor de responsabilitate socială de impact. În toţi aceşti ani, MAIB a venit nu doar cu un stimul financiar semnificativ, dar şi a oferit sprijin celor mai buni studenţi, motivându-i să urmeze studii de calitate pentru a atinge culmile succesului, contribuind la dezvoltarea ţării. Moldova Agroindbank investeşte astăzi pentru ca tânăra generaţie să culeagă roadele mâine.  Pentru a asigura continuitatea acestui proces, implementăm proiecte care vin în sprijinul tinerilor. În acest sens, centrul „MAIB Studio Avanti” vă stă mereu la dispoziţie pentru a vă ajuta să dezvoltaţi cunoştinţele în domeniul financiar-bancar, pentru a ţine pasul cu tehnologiile financiare, iar la momentul potrivit, ne vom bucura să vă vedem printre membrii echipei noastre.”   

 

Din anul 2003 concursul Burse de Merit este organizat de către Centrul de Informaţii Universitare, sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova.

 

Angela Muşet, Director Centrul de Informaţii Universitare: „Este semnificativ faptul că deja de 22 de ani cei mai buni studenţi ai ţării sunt premiaţi în cadrul programului „Burse de Merit”. Finaliştii din acest an au dat dovadă, atât prin performanţele înregistrate în domeniul de studii, cât şi prin prestaţia la proba scrisă, că merită să poarte titlul de cei mai buni studenţi ai Republicii Moldova. De aceea ţin să-i felicit şi să le doresc să valorifice la maximum toate şansele ce apar în calea lor de formare ca personalităţi multilateral dezvoltate. De asemenea, vreau să mulţumesc partenerilor fideli ai programului, BC Moldova Agroindbank şi Orange Moldova pentru consecvenţă, implicare şi suport financiar semnificativ oferit pentru organizarea acestui concurs.”

 

Burse de Merit - cel mai longeviv şi prestigios program de burse din Moldova 

 

Programul Burse de Merit este un proiect social de valoare, unic pe plan naţional, care îşi propune să reafirme prestigiul studiilor superioare de calitate în Moldova şi să stimuleze studenţii pentru studii, cercetări şi activităţi extracurriculare. Pe parcursul celor douăzeci şi două de ediţii anuale ale programului, peste 5500 studenţi au participat la concurs, dintre care 1450 au beneficiat de Burse de Merit.  

 

Valeria Grigoriev, bursier: ”A fi cel mai bun este o onoare, dar în primul rând un caracter şi caracterul e cel care determină viitorul. Vă propun tuturor cea mai eficientă metodă să-l prezicem. Să creăm viitorul chiar acum pentru că e acel moment când începe”

 

Alexandru Brecico, bursier: ”Chiar sunt mândru, bucuros. Mă copleşesc emoţiile. Un succes binemeritat, care se datorează persoanelor care m-au ajutat. Această bursă este un scop al meu  la care am tins pe parcursul celor trei ani”.

 

Despre Orange Moldova 

 

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu sediul în Paris, Franţa. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova. Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 1000 de angajaţi. OMD deţine cea mai extinsă şi performantă reţea 3G+ şi 4G. Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii ţări prin intermediul reţelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar şi promisiunii pe care a făcut-o clienţilor: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din IT
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn