Google+

StarNet in parteneriat cu RSD - despre cele mai bune solutii IT pentru afacerile din Moldova - VIDEO

StarNet in parteneriat cu RSD - despre cele mai bune solutii IT pentru afacerile din Moldova - VIDEO
Embed:

Astazi, liderul pe piaţa de comunicatii electronice din Moldova, StarNet in parteneriat cu RSD, au pus in discutii informatii, date si cunostinte referitor la cele mai bune solutii IT pentru afaceri din Moldova, la cea dea VII-a editie a evenimentului RSD Day - innovate with us.

 

 Alexei MUNTEANU, Director Marketing StarNet Soluţii: “In timpul actual este foarte important companiile sa aiba sisteme moderne de IT. Astazi discutam pe larg cu partenerii nostri din toata lumea cu cei mai buni implementatori de solutii IT si protectia datelor despre metodele de protectie.”

 

In cadrul evenimentului au avut loc 2 sesiuni cu tematici actuale: Sesiunea de Securitate si Sesiunea de Business si Infrastructura.

 

Andrian CORNEI, country manager RSD: „Este un eveniment care are ca si scop sa adune cele mai mari companii. Bitdefender McAfee, Intel Security, Titus care s-au adunat cu scopul de-a putea aduce cat mai aproape informatia catre companiile locale.  Noi incercam impreuna cu partenerii internationali sa fim mai aproape de clienti."

 

Liviu ARSENE, reprezentant Bitdefender: “Am incercat sa profitam de oportunitatea cu Star Net si sa facem un asa numit schimb de experienta.”

 

Toti participantii au avut ocazia sa afle  detalii despre cele mai noi servicii StarNet.

 

Sergiu SLIVINSCHI, reprezentant compania ALTNET: “Am venit sa cautam solutii inteligente pentru protejarea navigarii clientilor nostri prin internet. Spre exemplu o solutie antivirus, si asta e o oportunitatea, relativ noua pentru piata noastra.”

 

În acest sens, RSD Day a oferit posibilitatea de a face cunoscute portofoliile de soluţii inovative ce acoperă toate ariile IT, iar StarNet in continuare va adapta cele mai bune instrumente de lucru pentru ca sa satisfaca cerintele actuale ale pietei business.

 

* Acest articol este un produs comercial.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din IT

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn