Un cuplu din satul Dobrusa, Telenesti a fost gasit fara suflare in casa. Oamenii legii prespun ca cei doi concubini au fost ucisi de un consatean pe care l-au retinut. Crima s-a produs intr-o localitate in care traiau doar sase locuitori, iar acum in viata au ramas patru.

Publicat:13.03.2019, 17:45

Corpurile neinsufletite ale celor doi – o femeie in varsta de 40 de ani si un barbat de 43 de ani, au fost descoperite azi dimineata de catre un vecin, care a anuntat oamenii legii si primarul din sat. Nu este clar, deocamdata cand anume acestia au fost ucisi.

Grigore MUNTEANU, PRIMARUL COMUNEI NEGURENI: „Au servit impreuna duminica seara mult vin cu un vecin si cu un barat din Negureni si dupa ce-au servit s-au batut si ei au decedat pe loc.”

Potrivit primarului, barbatul care a comis crima s-a stabilit cu traiul in localitate dupa ce a fost eliberat din inchisoare.

Grigore MUNTEANU, PRIMARUL COMUNEI NEGURENI: „Infracturului ii zice Nord. Ei traiau aici, lucrau impreuna, deseori se ajutau, cred ca ceva nu au impartit intre ei.”

La Dobrusa sunt in total sase locuitori, iar acum au ramas doar patru. Si asa cum rudele celor doi ar fi peste hotare, primarul spune ca se va ocupa chiar el de inmormantare.

Grigore MUNTEANU, PRIMARUL COMUNEI NEGURENI: „Am comandat tot ce este necesar, maine o sa ii aducem. Am vorbit cu parintele. Doua am inmormantat mai devreme, acum inca doi.”

Unicul localinic pe care l-am gasit in sat ne-a spus ca nu i-a vazut de o saptamana pe cei doi concubini. El sustine ca ii vedea des certandu-se cu amicii de pahar care veneau din satele vecine.

Barbatul care este suspectat de crima a fost retinut de politie si si-a recunoscut vina. Acesta risca pana la 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viata.