Google+

Candu il ia peste picior pe Dodon, care a anuntat ca Moldova va prelua presedintia CSI in anii urmatori: "Vrabia malai viseaza"

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, a declarat astazi ca Igor Dodon face promisiuni in ghilimele. Candu s-a referit la anuntul presedintelui, despre faptul ca Moldova ar putea detine presedintia CSI in curand.

 

Andrian CANDU, PRESEDINTE PARLAMENT: "Nu vad cum promisiunile in ghilimele facute de Dodon ne-ar incurca, decat uneori ne retine in promulgarea legilor. Noi toti suntem insa in asteptarea deciziei CC legate de ministrul Apararii, iar in rest, cu declaratiile pe care le face Dodon noi ne-am deprins deja, stiti vorba aia "vrabia malai viseaza". Cu siguranta, in urmatorii ani, lupta pentru presedintie va fi una dura, insa, nu trebuie sa uitam ca lupta politica e lupta politica, dar ceea ce am promis oamenilor este mult mai important, decat sa facem declaratii, cat de nastrusnice nu ar fi ele, precum le face Dodon. Pavel FILIP, PRIM-MINISTRU: "Actele legislative sunt pro-Republica Moldova."Ieri, Igor Dodon a scris pe pagina sa de facebook ca vrea ca Moldova sa aiba presedintia CSI in anii urmatori. Seful statului a spus ca va depune toate eforturile pentru obtinerea acestui statut si ca ii pare rau ca asta nu s-a intamplat deja. Declaratiile au fost facute dupa ce presedintele tarii noastre a participat ieri la sedinta consiliului sefilor de state al CSI. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Politic

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn