Google+

Circa 250 de mii de lei a cheltuit Vlad Plahotniuc pentru reparatia birourilor sale

Circa 250 de mii de lei a cheltuit Vlad Plahotniuc pentru reparatia birourilor sale
Embed:

Circa 250 de mii de lei. Atat l-a costat pe Vlad Plahotniuc reparatia birourilor in care s-a mutat dupa ce a fost ales prim-vicepresedintele parlamentului. Am gasit un dezastru cand am venit, spune Plahotniuc care le-a dat muncitorilor 3 zile pentru a-i face birourile luna.


Prim-vicepresedintele parlamentului paseste falnic prin propriul sau birou. Are si de ce ― este cel mai frumos birou din tot ministerul agriculturii, unde se afla acum deputatii.

Si minunea s-a intamplat. In cateva zile etajul 11 al ministerului agriculturii a prins culoare. Nu din banii publici, ci din bani personali, precizeaza Vlad Plahotniuc. Cat anume ― nu-si aminteste.

Dupa ce s-a consultat cu consilierii, Plahotniuc a venit cu precizarea - in jur de 250 de mii de lei. Atat l-a costat reparatia. Cel mai spatios birou i-a revenit bineinteles lui Vlad Plahotniuc, iar cei care l-au amenajat au tinut cont de toate detaliile.

Plahotniuc spune ca a adus toata mobila de acasa, cu exceptia a doua telefoane pe care le-a gasit aici si la care nu a putut renunta.

Nu doar prim-vicepresedintele s-a ales cu birou nou, ci si colegii de fractiune, precum si numerosii sai consilieri, care nu-l scapa din ochi nici macar pentru o secunda.

Chiar daca geamurile ministerului inca raman  lipite cu scoci, Vlad Plahotniuc este multumit de renovarea biroului. Recunoaste ca ii place mai mult mobila italiana cu care era amenajat fostul sau birou, dar nu se plange.

Un adevarat lux ar spune, in replica, ceilalti deputati, care stau cu un etaj mai jos. Iata de exemplu cum arata biroul fractiunii liberale. Cateva scaune vechi si o masa la care se aduna fractiunea. In celalalt birou se inghesuie cativa angajati ai parlamentului.

Deputatii au fost cazati la ministerul agriculturii dupa ce sediul parlamentului a fost devastat. Parlamentarii s-au plans in repetate randuri de conditiile proaste in care sunt obligati sa munceaca, insa autoritatile spun ca nu au bani pentru reparatii.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Politic
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn