Aflat in aceste zile la Forumul Pacii desfasurat la Paris, impreuna cu prima doamna, presedintele Igor Dodon, care este extrem de activ pe retelele de socializare, a tinut sa-si anunte prezenta sa acolo si pe internet. Acesta a postat pe facebook mai multe fotografii in care apare alaturi de alti sefi de stat din lume, invitati la sarbatoare. Dodon s-a fotografiat cu Donald Trump, cancelarul german Angela Merkel, cu Macron, dar si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Publicat:11.11.2018, 06:55


Pe pagina de facebook a lui Igor Dodon, astazi au aparut o serie de fotografii, in care acesta apare alaturi de mai multi sefi de stat din lume. Intr-una din poze, Dodon s-a fotografiat cu presedintele Statelor Unite, Donald Trump, in timp ce schimba cateva vorbe.

Dodon a facut poze si cu Angela Merkel tot in timpul unor discutii, dar si cu sotii Macron, care au gazduit evenimentul. Intr-o alta fotografie, Dodon a fost surprins cum ii strange mana presedintelui Romaniei, Klaus Iohanis cu care acesta asa si nu s-a intalnit pana in prezent.

Dodon a facut poze si cu liderului ucrainean, Petro Porosenko. De la inceputul mandatului sau, seful statului a avut nu mai putin de 7 intrevederi cu Vladimir Putin, insa nu s-a intalnit nicioadata cu liderii statelor vecine.

Si daca in majoritatea pozelor, seful statului apare cu o mimica serioasa, in imaginile in care acesta s-a fotografiat cu presedintele Turciei, Recep Erdogan, seful statului afiseaza un zambet pana la urechi. Potrivit celor de la Presedintie, Dodon a plecat la Paris, la invitatia lui Emmanuel Macron si se va afla acolo timp ce cateva zile.

Fotografiile publicate pe internet: