Google+

Caz socant in Romania. Un tanar de 29 de ani si-a ucis sotia, apoi a vrut sa-si ia viata, dar a supravietuit: ”El o iubea foarte mult” - FOTO

Caz socant la Timisoara. Un tanar de 29 de ani si-a ucis sotia in casa, apoi a fugit. A urcat in masina si a intrat cu viteza intr-un stalp in incercarea de a se sinucide, spun politistii.

 

Când să îl preia medicii pe rănit, acesta le-a mărturisit crima. Din păcate a fost prea târziu pentru că femeia să mai poată fi salvată. Suspectul a fost dus la spital şi operat. Anchetatorii aşteaptă să îşi revină şi să îl audieze.

 

Sorin şi Elena făcuseră nunta anul trecut şi în urmă cu două săptămâni se mutaseră în apartamentul abia cumpărat. Miercuri noapte s-au certat, spun vecinii.

 

Vecin: “Credeam că sunt nişte oameni care au băut, puşi pe scandal. O voce de bărbat, la un moment dat aveam impresia că sunt mai mulţi.”

 

 Vecină: “Fiica mea a auzit la unu noaptea ţipete de gen feminin, puternice, şi a crezut că e o ceartă între iubiţi.”

 

 

În holul apartamentului, bărbatul şi-a atacat soţia cu trei ani mai tânără.

 

Vecin: “Ea a ţipat puternic, el o lovit-o din spate, ea probabil nu s-a aşteptat la gestul ăsta şi după aceea, după ce a lovit-o, el o fugit.”

 

 După ce a lăsat-o pe Elena într-o baltă de sânge, Sorin s-a rănit singur pe corp. Apoi s-a urcat în maşină, iar poliţiştii spun că a gonit nebuneşte spre ieşirea din oraş. La un moment dat, a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului, cu intenţia de a se sinucide, susţin anchetatorii.

 

Bărbatul a fost grav rănit şi când au sosit medicii la faţa locului, le-a spus că şi-a atacat soţia.

 

Procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş: “Decesul victimei a survenit la scurt timp după producerea leziunilor traumatice. Autorul faptei este soţul victimei, acesta a fost implicat într-un accident rutier în aceeaşi noapte.”

 

Tânărul a fost dus de urgenţă la Spitalul Municipal Timişoara.

 

Sorin este internat sub escorta poliţiştilor. Tatăl lui spune că nu ştia că între fiul lui şi nora sunt probleme. Tânărul era des plecat la munca în Germania şi îi spunea adesea că abia aşteptă să vină acasă, la soţie. Până acum, nu ar fi fost niciodată violent, povesteşte tatăl.


Tatăl suspectului: ”Vorbea frumos de ea, mă gândesc că el a fost plecat, el o fi simţit ca ea îl înşeală, că altceva, nu avea motiv. El o iubea foarte mult. A fost un copil foarte cuminte, liniştit. Pentru fapta lui nu se poate face nimic.”

 

 Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor, fapta pentru care Sorin riscă peste 20 de ani de închisoare.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn