Caz socant la Timisoara. Un tanar de 29 de ani si-a ucis sotia in casa, apoi a fugit. A urcat in masina si a intrat cu viteza intr-un stalp in incercarea de a se sinucide, spun politistii.

Publicat:25.05.2018, 06:26

Când sa îl preia medicii pe ranit, acesta le-a marturisit crima. Din pacate a fost prea târziu pentru ca femeia sa mai poata fi salvata. Suspectul a fost dus la spital si operat. Anchetatorii asteapta sa îsi revina si sa îl audieze.

Sorin si Elena facusera nunta anul trecut si în urma cu doua saptamâni se mutasera în apartamentul abia cumparat. Miercuri noapte s-au certat, spun vecinii.

Vecin: “Credeam ca sunt niste oameni care au baut, pusi pe scandal. O voce de barbat, la un moment dat aveam impresia ca sunt mai multi.”

 Vecina: “Fiica mea a auzit la unu noaptea tipete de gen feminin, puternice, si a crezut ca e o cearta între iubiti.”

În holul apartamentului, barbatul si-a atacat sotia cu trei ani mai tânara.

Vecin: “Ea a tipat puternic, el o lovit-o din spate, ea probabil nu s-a asteptat la gestul asta si dupa aceea, dupa ce a lovit-o, el o fugit.”

 Dupa ce a lasat-o pe Elena într-o balta de sânge, Sorin s-a ranit singur pe corp. Apoi s-a urcat în masina, iar politistii spun ca a gonit nebuneste spre iesirea din oras. La un moment dat, a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului, cu intentia de a se sinucide, sustin anchetatorii.

Barbatul a fost grav ranit si când au sosit medicii la fata locului, le-a spus ca si-a atacat sotia.

Procuror la Parchetul de pe lânga Tribunalul Timis: “Decesul victimei a survenit la scurt timp dupa producerea leziunilor traumatice. Autorul faptei este sotul victimei, acesta a fost implicat într-un accident rutier în aceeasi noapte.”

 

Tânarul a fost dus de urgenta la Spitalul Municipal Timisoara.

Sorin este internat sub escorta politistilor. Tatal lui spune ca nu stia ca între fiul lui si nora sunt probleme. Tânarul era des plecat la munca în Germania si îi spunea adesea ca abia astepta sa vina acasa, la sotie. Pâna acum, nu ar fi fost niciodata violent, povesteste tatal.


Tatal suspectului: ”Vorbea frumos de ea, ma gândesc ca el a fost plecat, el o fi simtit ca ea îl înseala, ca altceva, nu avea motiv. El o iubea foarte mult. A fost un copil foarte cuminte, linistit. Pentru fapta lui nu se poate face nimic.”

 Politistii au deschis un dosar penal pentru omor, fapta pentru care Sorin risca peste 20 de ani de închisoare.