O tanara din Rusia, care crede despre sine ca a devenit un vampir dintr-un serial popular, si-a injunghiat iubitul pentru a-si " indeplini misiunea de a ucide varcolaci".

Publicat:17.11.2018, 08:45

Ekaterina Tirskaya, de 22 de ani, se identifica drept Elena Gilbert, un personaj supranatural din serialul Jurnalele Vampirilor (Vampire Diaries). În urma unui consult psihologic a reieşit ca tânara este sanatoasa şi nu a suferit nicio tulburare sau traume care sa-i motiveze faptele, potrivit metro.co.uk.

Cei doi tineri s-au cunoscut pe reţelele de socializare, iar incidentul a survenit chiar în prima noapte petrecuta împreuna. Dimineaţa, tânara şi-a schimbat radical comportamentul şi îi tot repeta iubitului ca este un vampir şi ca trebuie sa ucida vârcolaci.

Tânarul i-a marturisit ca nu crede în astfel de fiinţe supranaturale şi a rugat-o sa plece acasa, spun procurorii de caz. În acel moment, femeia a luat un cuţit şi l-a atacat pe barbat în momentul în care acesta a ieşit din duş.

Iniţial, a reuşit sa evite atacul şi sa-i imobilizeze mâna tinerei, însa Ekaterina a luat un alt cuţit cu care l-a înjunghiat în piept. Victima a reuşit sa fuga din apartament şi sa ceara ajutorul vecinilor care au chemat poliţia şi o ambulanţa.

Barbatul a supravieţuit atacului, iar tânara a fost condamnata la doi ani şi jumatate de închisoare.