Doua ingrijitoare din orasul american St. Louis au fost puse sub acuzare pentru ca au pus in pericol vietile copiilor de la o cresa, dupa ce au fost surprinse intr-un filmulet in timp ce ii obliga pe copii sa se bata intre ei.

Publicat:08.11.2018, 11:48

Mickala Guliford, în vârsta de 28 de ani, şi Ten Dailey, în vârsta de 22 de ani, sunt anchetate din cauza ca i-au provocat pe copiii de 3 şi 4 ani de la creşa la care lucrau sa se bate. Într-un filmuleţ, cel puţin şase copii se bat timp de 35 de minute, informeaza CNN.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en-gb"><p lang="en" dir="ltr">Missouri preschool ‘Fight Club’: Children made to beat each other with &#39;Hulk&#39; fists, shocking footage shows <a href="https://t.co/spxPvdKdl2">https://t.co/spxPvdKdl2</a> <a href="https://t.co/sFDhG5GJZA">pic.twitter.com/sFDhG5GJZA</a></p>&mdash; Newsweek (@Newsweek) <a href="https://twitter.com/Newsweek/status/1057593040167202816?ref_src=twsrc%5Etfw">31 October 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Unul dintre copii pare speriat şi începe sa plânga, conform documentelor din instanţa. Cu toate acestea, femeiloe continua sa îi încurajeze sa se bata, iar una dintre ele „sare în sus şi în jos, plina de entuziasm.”

Incidentul a avut loc în 7 decembrie 2016, de ziua unui copil identificat drept C.L. Acesta a suferit lovituri la nivelul feţei şi s-a ales cu un ochi vânat, au mai aratat anchetatorii.

Totul a ieşit la iveala dupa ce un copil de 10 ani a înregistrat incidentul pe tableta. El era cu alţi copii într-o alta sala şi s-a speriat când şi-a vazut fratele ranit, plângând pentru ca a fost obligat sa se bata de trei ori. I-a dat mesaj mamei, care a alertat creşa.

Ca urmare a anchetei, cele doua profesoare au fost concediate.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en-gb"><p lang="en" dir="ltr">This is so disturbing: Parents in St. Louis are suing after video emerged of an apparent fight club at their children&#39;s DAYCARE facility. Teachers can be seen looking on, and the only person to intervene is one of the other children. Story at 5:30 on <a href="https://twitter.com/hashtag/WBZ?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WBZ</a>. <a href="https://t.co/nnfzzLT12z">pic.twitter.com/nnfzzLT12z</a></p>&mdash; Liam Martin (@LiamWBZ) <a href="https://twitter.com/LiamWBZ/status/1057722741057601536?ref_src=twsrc%5Etfw">31 October 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Sursa: CNN