Gelozia a destramat brutal o familie din judetul Arad, aflata la inceput de drum.

Publicat:01.06.2018, 05:39O fata de 17 ani a fost înjunghiata joi de iubitul ei, cu care avea si un bebelus de numai 8 luni. Imediat dupa crima, tânarul a fugit, dar a fost prins repede de politisti si încatusat.


Fata în vârsta de 17 ani locuia împreuna cu iubitul ei, cu doi ani mai mare, cu chirie, în orasul Sântana. Recent, ea plecase de acasa, dar s-a întors de dragul baietelului lor. Joi însa, dupa o discutie mai aprinsa care ar fi pornit de la o criza de gelozie a tânarului, s-a ajuns la crima.

Martor: “S-au certat si apoi în casa nu stiu ce s-a întâmplat se zice ca a înjunghiat-o. A fost despartita de el, ca tot o batea.”

 Martor: “Am stat aici pe iarba, am râs, nu a zis fata nimic, nu am am auzit sa se certe. Când am auzit, am iesit, deja strigau.”

 Oamenii au sunat imediat dupa ajutor si la politie, si la ambulanta.

Ruda:“Acum m-a sunat sora mea din Germania si mi-a zis ca a omorât-o pe nepoata mea si mi-a zis sa vad daca e adevarat sau nu.”

 Tânara nu a mai putut fi salvata însa, desi a fost resuscitata mai bine de o ora.

Medic SMURD: “O victima gasita în stop cardio respirator, cu manevre de resuscitare cu echipajul SAJ, cu plagi înjunghiate, cu leziuni incompatibile cu viata.”

 Între timp, agresorul a încercat sa-si piarda urma.

Procuror: “Suspectul este identificat. A fugit de la locul faptei, dar a fost gasit în localitate. Urmeaza sa facem cercetarile, sa stabilim toate împrejurarile în care a avut loc conflictul.”

 Tânarul a fost retinut si risca pâna la 20 de ani de închisoare pentru omor.