Trei hoti au furat un seif cu 100.000 de lei cu un carucior si au fost suprinsi de camerele video! Povestea s-a petrecut la mijlocul lunii martie, iar dupa trei luni de investigatii, judiciaristii Sectorului 1 din Bucuresti, Romania, au reusit sa-i prinda pe faptasi. Culmea, unul dintre banditi este chiar angajatul firmei din sediul careia s-a furat casa cu bani.

Publicat:08.06.2018, 05:48Tânarul care lucra la firma de pe strada Stirbei Voda din Bucuresti stia ca, în unele zile, în seiful firmei, se aduna sume mari de bani. Asa se întâmplase si în momentul în care i-a încoltit ideea jafului. A vorbit cu doi amici din cartierul în care locuia si au pus la punct toate detaliile unui furt „ca-n filme”.Hotii au actionat noaptea si au purtat cagule

La adapostul noptii, cei trei au mers la blocul, la etajul cinci al caruia se afla firma. Cu cagule pe cap, doi dintre hoti au intrat pe geamul de la baia apartamentului care dadea într-un iluminator. Au scos seiful cu peste 100.000 de lei tot prin acelasi loc, dupa care, cu ajutorul unor frânghii, l-au coborât pâna la parter. Acolo unde angajatul societatii îi astepta pe cei doi parteneri de faradelegi.


Au carat seiful cu 100.000 de lei cu un carucior

Banditii au pus casa cu bani pe un carucior si au tras-o pâna la masina celui care pusese la cale tot jaful. Apoi au demarat în tromba, însa toata actiunea a ramas înregistrata pe camerele de supraveghere din zona.

Odata ce furtul a fost descoperit, pe fir au intrat judiciaristii din Sectorul 1. Saptamâni la rând au pus cap la cap toate informatiile din teren. Verificarile au fost îngreunate de faptul ca cei trei hoti au purtat cagule si s-au ferit sa lase urme la fata locului.


Banditii nu au vrut sa declare nimic în fata anchetatorilor

Investigatiile nu au ramas fara rezultat, iar zilele trecute, ofiterii de la „Investigatii Criminale” au descins în casele suspectilor si i-au luat la audieri. Pusi în fata probelor, hotii l-au luat pe „NU” în brate si au refuzat sa dea declaratii. Chiar si asa, la propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Sectorului 1, judecatorii au decis arestarea banditilor pentru 30 de zile.

Paguba nu a fost recuperata

Paguba de 100.000 de lei nu a fost recuperata. Mai mult, hotii nu au suflat o vorba despre ce au facut cu banii sau unde i-au ascuns. Pentru fapta lor, acestia urmând sa fie judecati pentru furt calificat, risca sa stea pâna la cinci ani în puscarie.