Google+

O femeie a murit in chinuri groaznice, dupa ce a fost imbalsamata de vie

O femeie a murit in chinuri groaznice, dupa ce a fost imbalsamata de vie
Embed:

O femeie, in varsta de 27 de ani, a murit in chinuri groaznice, dupa ce a fost imbalsamata de vie din cauza unei erori medicale.

 

Mama victimei îi acuză pe medici de malpraxis, după ce, în perfuzia fiicei sale a fost pusă formadelhidă, în loc de o substanţă salină. Tânăra fusese internată pentru o intervenţie chirurgicală simplă, scrie Daily Mail.

 

Timp de două zile, Ekaterina a avut dureri cumplite şi convulsii puternice. Tânăra a murit pe patul de spital, după ce organele i-au cedat rând pe rând, scrie stirileprotv.ro.

 

“După ce a ieşit din operaţie, tremura foarte tare. Am crezut că îi este frig şi am încercat să o acopăr, fără niciun rezultat. În ciuda insistenţelor mele, niciun medic nu a venit pentru un consult.

 

 Când s-a trezit din anestezie mi-a spus că o doare foarte tare stomacul şi a început să verse necontrolat. Nicio clipă nu ne-am gândit că în perfuzia sa a fost introdus formol. Acum înţeleg că soluţia administrată îi ataca organele”, a declarat mama victimei.

 

“Când am vrut să caut un medic pentru a-i cere explicaţii, i-am găsit pe toţi ascunşi într-un cabinet, unde discutau despre cum să ne mărturisească că au făcut această greşeală oribilă”, a mai adăugat femeia.

 

Femeia a mai spus că, medicii au recunoscut parţial greşeala făcută: “S-a făcut o eroare medicală din cauza căreia organele ei au cedat”.

 

Familia victimei a luat hotărârea de a o transfera la un spital din Moscova, însă pentru Ekaterina nu s-a mai putut face nimic. Formolul i-a afectat organele vitale, iar după două zile de comă, tânăra a murit.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn