Google+

Romanca atacata cu acid, apoi injunghiata, in Italia: “Trebuia sa o ucid”

O agresiune asupra unei tinere din Romania a ingrozit Italia si tine prima pagina a ziarelor din ultimele zile.

 

Femeia în vârstă de 29 de ani a fost atacată cu acid şi apoi înjunghiată în localitatea Civitanova (regiunea Marche) chiar de iubitul ei, Sheval Ramadani, un cetăţean macedonean de 32 de ani. Potrivit ziarului Il Resto del Carlino, cei doi aveau încă din 2016 o relaţie. Femeia lucra ca dansatoare într-un local din oraş, iar iubitul ei era lucrător agricol, dar trăia mai ales din infracţiuni mărunte.

 

În seara zilei de 17 octombrie, în jurul orei 18.40, după o discuţie în contradictoriu, bărbatul a aruncat pe ea o sticlă de 0,75 litri plină cu acid, iar când femeia a fugit într-un restaurant, a urmărit-o cu cuţitul în mână şi a surprins-o în baie, unde se spăla pe faţă. Românca a fost înjunghiată de 3 ori – în spate, în umăr şi în ficat.

 

Ar fi ucis-o dacă nu intervenea patronul restaurantului, care l-a imobilizat, ajutat de bucătar. Macedoneanul a fost ţinut până la venirea poliţiştilor.

 

Ulterior, omul a dat vina pe gelozie pentru fapta sa oribilă. Era furios că femeia lucrează ca dansatoare şi că e admirată de alţi bărbaţi. „Pentru ea mi-am părăsit nevasta din Macedonia. Mi-a distrus viaţa, trebuia să o ucid”, le-a spus el anchetatorilor. „I-am luat casă, maşină şi ea aşa m-a răsplătit”.

 

Românca este la spital, în stare gravă. Medicii spun că a pierdut un litru de sânge în urma atacului.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn