Priveghi cu scandal si multe semne de intrebare intr-o localitate din Dambovita, Romania.

Publicat:11.11.2018, 07:14

Unul dintre cei implicati în conflict a fost plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat ca a devenit agresiv si l-a ranit grav pe un barbat care a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Deocamdata anchetatorii nu au stabilit cu exactitate cum s-a întâmplat totul pentru ca taberele care s-au razboit au variante diferite.

Tânarul în vârsta de 20 de ani încatusat de politisti a fost implicat în scandalul izbucnit în localitatea Branistea din judetul Dâmbovita. Suspectul era pe strada împreuna cu un prieten si cu iubita acestuia. Iar când au trecut pe lânga o gospodarie în care se aflau oameni adunati la un priveghi, amicul lui ar fi început sa îi spuna cuvinte de ocara partenerei.

Treceam pe drum, mi-am înjurat prietena, au iesit niste oameni din curte si mi-au dat un pumn si am cazut jos. Si de acolo nu mai stiu nimic”, povesteste victima.

În acea clipa, tânarul anchetat acum de politisti ar fi atacat. Localnicii aflati la priveghi au însa alta varianta.

Noi eram la priveghi, nepotul era în curte. L-a înjurat, l-a dracuit. Si l-am întrebat: ”mai, baiatule, ce ai cu noi?” A venit si a dat în nepotul meu. Nepotul meu i-a dat si el o palma, doua. Si am sarit toti de l-am scapat”, povesteste un localnic.

De suferit a avut un vecin care a iesit la poarta sa vada ce se întâmpla. Barbatul de 51 de ani a fost lovit cu o bâta de tânarul acuzat ca a fost agresiv. Victima a ajuns în stare critica la spital.

Sustine ca este nevinovat. A fost într-o legitima aparare”, a transmis avocatul agresorului.

Tânarul, plasat sâmbata seara în arest la domiciliu, dupa ce initial a fost retinut, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dar încadrarea se poate schimba în functie de cum evolueaza starea de sanatate a ranitului.