Google+

Scandal cu pumni si bate la un priveghi. De la ce ar fi pornit conflictul general - VIDEO

Scandal cu pumni si bate la un priveghi. De la ce ar fi pornit conflictul general - VIDEO
Embed:

Priveghi cu scandal si multe semne de intrebare intr-o localitate din Dambovita, Romania.

 

Unul dintre cei implicaţi în conflict a fost plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat că a devenit agresiv şi l-a rănit grav pe un bărbat care a avut nevoie de ajutorul medicilor.

 

Deocamdată anchetatorii nu au stabilit cu exactitate cum s-a întâmplat totul pentru că taberele care s-au războit au variante diferite.

 

Tânărul în vârstă de 20 de ani încătuşat de poliţişti a fost implicat în scandalul izbucnit în localitatea Brăniştea din judeţul Dâmboviţa. Suspectul era pe stradă împreună cu un prieten şi cu iubita acestuia. Iar când au trecut pe lângă o gospodărie în care se aflau oameni adunaţi la un priveghi, amicul lui ar fi început să îi spună cuvinte de ocară partenerei.

 

Treceam pe drum, mi-am înjurat prietena, au ieşit nişte oameni din curte şi mi-au dat un pumn şi am căzut jos. Şi de acolo nu mai ştiu nimic”, povesteşte victima.

În acea clipă, tânărul anchetat acum de poliţişti ar fi atacat. Localnicii aflaţi la priveghi au însă altă variantă.

 

Noi eram la priveghi, nepotul era în curte. L-a înjurat, l-a drăcuit. Şi l-am întrebat: ”mai, băiatule, ce ai cu noi?” A venit şi a dat în nepotul meu. Nepotul meu i-a dat şi el o palmă, doua. Şi am sărit toţi de l-am scăpat”, povesteşte un localnic.

 

De suferit a avut un vecin care a ieşit la poartă să vadă ce se întâmplă. Bărbatul de 51 de ani a fost lovit cu o bâtă de tânărul acuzat că a fost agresiv. Victima a ajuns în stare critică la spital.

 

Susţine că este nevinovat. A fost într-o legitimă apărare”, a transmis avocatul agresorului.

 

Tânărul, plasat sâmbătă seară în arest la domiciliu, după ce iniţial a fost reţinut, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, dar încadrarea se poate schimba în funcţie de cum evoluează starea de sănătate a rănitului.


Sursa: StirilePROTV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn