Google+

Trei persoane, printre care si un moldovean de 18 ani, s-au inecat in apele Marii Negre. Trupul unui copil de 14 ani inca nu a fost gasit. Cum s-a intamplat totul - VIDEO

Trei persoane, printre care si un moldovean de 18 ani, s-au inecat in apele Marii Negre. Trupul unui copil de 14 ani inca nu a fost gasit. Cum s-a intamplat totul - VIDEO
Embed:

Tragedii in lant. In doar cinci ore pompierii, scanfandrii si medicii de la ambulanta au fost nevoiti sa intervina de urgenta, dupa ce trei persoane, printre care si un moldovean de 18 ani, s-au inecat in apele Marii Negre.În primul caz, un băiat de 14 ani a fost luat de valuri, la Corbu, şi nu a fost găsit până la lăsarea serii, astfel că salvatorii vor relua căutările luni dimineaţă.


Alte două tragedii s-au petrecut la Neptun şi pe un lac din Tuzla, unde un tânăr de 18 ani şi un bărbat de 43 de ani au fost scoşi fără suflare la mal.

 

Pe plaja din Neptun, alarma s-a dat după amiază. Un tânăr de 18 ani ieşise să se răcorească după o zi de muncă. Prietena lui a fost cea care a sunat la 112.

 

Tânărul era din Republica Moldova, iar pe timp de vară obişnuia să lucreze la terasele de pe litoral. Din păcate, victima a fost adusă la mal fără suflare.

 

Ceva mai devreme, pe plaja din Corbu, un băiat de 14 ani a sărit în mare ca să-şi saveleze prietenul cu un an mai mic de la înec.

 

A reuşit să-şi scape colegul, însă el a dispărut după aceea în valurile mării. Primii martori au fost nişte pompieri, aşa că au sărit imediat în apă .

 

În scurt timp, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, care l-au căutat pe băiat până la lăsarea întunericului.

 

Maior Marian Ciulei: “Ne-am deplasat la faţa locului cu 2 autospeciale de intervenţie şi şase scafandrii. Am început căutările. Din datele pe care le deţinem, persoana ar fi dispărut la cca 100-150 de metri de mal.”

 

 Oamenii spun că în zonă curenţii sunt foarte puternici, iar pe plaja sălbatică de la Corbu nu există niciun salvamar.

 

Căutările băiatului de 14 ani vor fi reluate luni dimineaţă.

 

Ultima victimă a fost descoperită la Tuzla. Este vorba de un localnic de 43 de ani,  care se pare că a căzut în apă în timp ce se afla la pescuit. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn